Designseier for Canon

PUBLISERT: 2 mars 2016
OPPDATERT: 2 mars

Hele syv Canon produktdesign er anerkjent av iF International Forum Design GmbH og har mottatt den prestisjefylte 2016 iF Design Awards.

Canon awardCanons XC10 4K videokamera fortjener ekstra oppmerksomhet ettersom den vant iF Gold Product Design Award 2016 – den høyeste utmerkelsen innen produktkategorien. Systemkameraene 5DS EOS / EOS 5DS R, ultravidvinkel zoomobjektiv EF 11-24mm f/4L USM, det kompakte systemkamera EOS M3, kameraet PowerShot G3 X med superzoom, PIXMA MX490-serien blekkskrivere og i-SENSYS MF220/210 serien med multifunksjonelle laserskrivere.

iF Design Awards ble etablert i 1953 og anses å være en av de mest respekterte utmerkelsene innen design. Internasjonalt kjente designeksperter bedømte i år 5 295 bidrag fra 53 land og regioner, i syv kategorier: produkt, kommunikasjons- og innpakningsdesign, interiørarkitektur, tjenestedesign og profesjonelt konsept. For 22. året på rad har Canon tatt imot iF Design Awards.

Les videre

Lederskifte i Luth Gruppen

Jeppe Broch Nielsen overtar roret i Luth Gruppen AS etter sin far, Arne Henrik Nielsen. Jeppe trer inn i rollen som daglig leder den 15. mars 2024 og Arne Henrik fortsetter som styreformann i bedriften.
luth-gruppen-jeppe

Lederskifte i Profil Grafisk

Ole Kristian Nyhus blir ny daglig leder i Profil Grafisk på Reinsvoll. Tidligere daglig leder Kristian Hamar går over i en ny stilling som forretningsutvikler. Dette skal ytterligere styrke selskapets posisjon som en betydelig aktør i markedet.
Profil Grafisk bild

Fremtiden for SPG: "Nå aksellererer vi igjen"

Det kan ha vært litt stille rundt Scandinavian Print Group i det siste. Det er en forklaring på det – og det kommer til å endre seg!
Esben_Mols_Kabell

Riso kjøper Toshibas printhodevirksomhet

Riso kjøper Toshiba Tecs viktigste inkjetvirksomhet i en avtale som forventes å bli fullført i sommer.
riso-toshiba

Siste nytt

Smarte fabrikker trenger smart service

Müller Martini innså tidlig at en smart fabrikk, utformet for produktivitet også trenger en innovativ servicetilnærming. Tiden er ute for den gamle filosofien med at ting går i stykker og så skal de repareres. På Drupa demonstrerer de den modulære programvaren MMServices.
PI-2402-drupa_MMServices_1

Epson vil endre spillereglene for de små produsenter

Under temaet "Presis, kompakt og energisparende" lanserer Epson sine Drupa-planer.
Det er flere spennende nyheter å se frem til.
Epson_Drupa

Unge voksne mest interessert i bærekraftig emballasje

I følge plastemballasjegiganten ALPLAs "2024 Sustainability and Convenience in Packaging Survey", prioriterer yngre kjøpere (18-34 år) bærekraftig emballasje til det punktet at de er villige til å bruke mer, reise videre og gjøre andre ekstra anstrengelser for å sikre at kjøpene deres inkluderer miljøvennlig emballasje.
alplax

Gelato lanserer arbeidsflyt-programvare

I forbindelse med Drupa benytter den norske trykkeri- og logistikkgiganten Gelato anledningen til å lansere Gelato Connect, en intuitiv programvare for trykkproduksjon der hele arbeidsflyten kan styres fra én enkelt plattform.
Gelato Henrik