Designseier for Canon

Hele syv Canon produktdesign er anerkjent av iF International Forum Design GmbH og har mottatt den prestisjefylte 2016 iF Design Awards.

Canon awardCanons XC10 4K videokamera fortjener ekstra oppmerksomhet ettersom den vant iF Gold Product Design Award 2016 – den høyeste utmerkelsen innen produktkategorien. Systemkameraene 5DS EOS / EOS 5DS R, ultravidvinkel zoomobjektiv EF 11-24mm f/4L USM, det kompakte systemkamera EOS M3, kameraet PowerShot G3 X med superzoom, PIXMA MX490-serien blekkskrivere og i-SENSYS MF220/210 serien med multifunksjonelle laserskrivere.

iF Design Awards ble etablert i 1953 og anses å være en av de mest respekterte utmerkelsene innen design. Internasjonalt kjente designeksperter bedømte i år 5 295 bidrag fra 53 land og regioner, i syv kategorier: produkt, kommunikasjons- og innpakningsdesign, interiørarkitektur, tjenestedesign og profesjonelt konsept. For 22. året på rad har Canon tatt imot iF Design Awards.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Swissqprint støtter seg på mer ytelse og automatisering

Tekst: Roger Stormo |

Den sveitsiske storformatspesialisten SwissQprint lytter til sine kunder når det gjelder hastighet, automatisering og større brukermuligheter. Det er rulleprinteren Karibu som nå slippes i en raskere modell med tillegg som automatisk dobbeltsidig utskrift og neonblekk. Sign & Print går i dybden med nyhetene i et intervju med selskapets produktsjef Maurus Zeller.

Publisert av: