Bård Eker om design som konkurransefordel

Bård Eker, en av Europas fremste industridesignere, en av personene bak designet av superbilen Koenigsegg, kommer til dagseminaret til Grafisk bransjeforening Øst på Støtvig Hotel,20. april. Temaet er hvordan skape konkurransefordeler gjennom design.

B ekerBård Eker eier bedriftsgruppen Eker Group som blant annet inkluderer Eker Design, 49 prosent av racerbilprodusenten Koenigsegg og hele Hydrolift. Designutviklingen spenner over et betydelig område, alt fra barnevogner til båter og raske kjøretøyer.

Den kjente industridesigneren har satt sitt preg på utvikling og innovasjon hos en rekke toneangivende norske og utenlandske bedrifter. Han skapte store overskrifter da Koenigsegg forsøkte å ta over Saab. Ikke fullt så kjent er det at Bård Eker og hans medarbeidere mot alle odds bygget opp projektorprodusenten Projektordesign, med produksjon i Norge til en suksessbedrift.

Det er lovet et foredrag om kreativitet, innovasjon i høyt tempo. Bård Eker har uttalt at han er grunnleggende rastløs og utålmodig. Men hans arbeidsform har skapt mange utrolig bra designløsninger og produkter som også har gitt mye heder og ære.

I tillegg til noen flere faglige innslag blir det årsmøte i distriktsforeningen, bowling-turnering og en hyggelig middag.

 

Tags: ,
Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *