Ny storformatskriver fra Minimaki

PUBLISERT: 31 mars 2016
OPPDATERT: 31 mars

Mimaki presenterer en ny storformatsskriver i sitt sortiment. UJV55-320 er en rullbasert skriver på 3,2 meter som bruker UV-herdet blekk.

– Store bakgrunnsbelyste innendørsskilt med energiøkonomisMimaki UJV55-320-Twin-Roll-Printing-Key-Visualk LED-belysning blir stadig mer populært på flyplasser, togstasjoner og andre større samlingsplasser, og annonsørene bytter til mer miljøvennlig bærekraftig reklame, sier Mike Horsten, markedssjef Mimaki EMEA. – Brukerne kommer til å bli spesielt fornøyde med opasiteten og den brede fargeskalaen som denne skriveren leverer.

Skriveren har en hastighet på opp mot 110 kvardatmeter i timen og en utskriftsoppløsning på opp til 1 200 dpi, avhengig av mediet. Blekket kommer i cyan, magenta, gult, svart, hvit, ljus cyan og lys magenta som kan konfigureres i 4- eller 6-farevernivå pluss hvitt.

Twin roll-funksjonen gjør det mulig å skive ut to forskjellige jobber samtidig på to separate ruller av samme media.

Les videre

Konica Minolta lanserer ny B2-inkjet printer

Med sine 2400 m2 har Konica Minolta den syvende største standen på den grafiske messen Drupa. 150 personer vil stå for å ta imot de mange gjestene.
drupa24_konica

Summa automatiserer arbeidsflyten for inline skjæring

Summa viste blant annet inline-løsninger med matere til sine digitale skjærebord og tekstillaserkuttere under Fespa.
bob-summa

Gnistrende presisjon med iEchos nye laserstans

IEcho hadde med seg en rekke skjæremaskiner til Fespa. Den som kanskje fanget de besøkendes interesse mest var laserskjæremaskinen LCT350, som i gnistrende fei skar ut etiketter.
laserstans2

Automatisert og tilkoblet – Horizon på Drupa 2024

Horizon planlegger å ha en sterk tilstedeværelse på Drupa 2024. Med en stand på mer enn 1600 m² vil fokus være på helautomatiserte systemer og start-til-slutt arbeidsflyt.
Horizon-drupa

Siste nytt

Merkur Grafisk og Canon inngår strategisk grønt samarbeid

Merkur Grafisk har som en del av bærekraftforpliktelsen inngått et strategisk partnerskap med Canon. Et samarbeid som er synliggjort gjennom anskaffelsen av en høyhastighets inkjetpresse, og som markerer et betydelig steg i implementeringen av gruppens grønne strategi.
canon_merkur-kopi

GV Reklame doblet omsetningen

Verdal-baserte GV Reklame doblet omsetningen nesten uten nyansettelser. Det takket være investeringer i ny Canon-teknologi, mener daglig leder for firmaet, Ole Gunnar Vestvik.
GV-Reklame

Mulighetene med KI er store, men det er også utfordringene

I vår artikkelserie om kunstig intelligens (KI) i den grafiske bransjen snakket vi med Adrian Mayr som er direktør for produktledelse hos Müller Martini. De er kjent for å produsere ferdiggjøringsutstyr i industriell skala.
Adrian-Mayr-pfc-bearb

Klima- og miljøministeren stiller til emballasjeprat med næringslivet

EU har vedtatt ny forordning om emballasje og emballasjeavfall, og Miljødirektoratet jobber med endringer i den norske produsentansvarsordningen. Hva vil dette bety for næringslivet, og hvordan kan næringsliv, industri og myndigheter samarbeide for å nå målene?
foto-ntb-kommunikasjon-andreas-bielland-eriksen-scaled-e1697451622324