Sterke Canon-resultater hittil i år

PUBLISERT: 6 april 2016
OPPDATERT: 6 april
– Canon Norge kan igjen presentere sterke resultater innen professional print etter første kvartal 2016, og kan vise til hele 26 imagePRESS-enheter solgt og levert i årets tre første måneder.
Bjørn Frantsen fornøyd med Canon.vekst
Bjørn Frantsen fornøyd med Canon.vekst

2015 ble et rekordår for Canon innen professional print, med en vekst på hele 54 % i solgte imagePRESS enheter. Denne utviklingen fortsetter og det store antallet solgte enheter i Q1 gir en «all time high» for Canon.

– Vi kan se tilbake på et fantastisk Q1 med svært sterke resultater. Responsen for imagePRESS-løsningene våre viser at markedet etterspør våre produkter og løsninger. Imagepress-familien med C600i, C700, C800 så vel som C10 000 som ble lansert i fjor, har bidratt sterkt til dette, sier Bjørn Frantsen, produktsjef professional print i Canon Norge.

Frantsen forteller videre at det er stor geografisk spredning på installasjonene, med leverte produkter over hele landet.

– Vi ser at kundene våre har sterk tillit til Canon, ikke bare produktene våre, men også menneskene som jobber hos oss. Vi har et landsomfattende serviceapparat som leverer profesjonalitet og service av ypperste kvalitet, sier han.

Perioden fremover ser også lys ut, med et antall kontrakter som venter på levering.

– Vi gleder oss til å fortelle markedet hvordan vi kan hjelpe dem å bli enda mer effektive og lønnsomme sammen med oss. Med Norges beste salgskultur i ryggmargen ser vi frem til videre suksess i månedene som kommer, avslutter Frantsen.

Les videre

Lederskifte i Luth Gruppen

Jeppe Broch Nielsen overtar roret i Luth Gruppen AS etter sin far, Arne Henrik Nielsen. Jeppe trer inn i rollen som daglig leder den 15. mars 2024 og Arne Henrik fortsetter som styreformann i bedriften.
luth-gruppen-jeppe

Lederskifte i Profil Grafisk

Ole Kristian Nyhus blir ny daglig leder i Profil Grafisk på Reinsvoll. Tidligere daglig leder Kristian Hamar går over i en ny stilling som forretningsutvikler. Dette skal ytterligere styrke selskapets posisjon som en betydelig aktør i markedet.
Profil Grafisk bild

Fremtiden for SPG: "Nå aksellererer vi igjen"

Det kan ha vært litt stille rundt Scandinavian Print Group i det siste. Det er en forklaring på det – og det kommer til å endre seg!
Esben_Mols_Kabell

Riso kjøper Toshibas printhodevirksomhet

Riso kjøper Toshiba Tecs viktigste inkjetvirksomhet i en avtale som forventes å bli fullført i sommer.
riso-toshiba

Siste nytt

Har Drupa svarene på bransjens utfordringer?

Etter åtte års pause kan vi igjen ta turen til Drupa for å se hva leverandørene mener vi trenger.
drupa24_12

Fem måter KI transformerer trykkproduksjon på

KI vil endre grafisk trykkproduksjon. Sander Sondaal, Director of Commercial Print Sales hos Ricoh Graphic Communications, lister opp fem måter det vil skje på.
FotoJet-52

Elitron er på plass hos NIZE equipment

Etter 14 dager med installasjon og intensiv opplæring er NIZE-equipment klart til å vise frem det siste tilskuddet til deres produktportefølje. Det er det italienske high-end skjære- og fresebordet Elitron Kombo SDC+ i formatet 320 x 210 cm de har montert i sitt demosenter i Odder i Danmark.
nize_elitron_02-1

100 Revoria Press PC1120 installert i Europa

Fujifilm har nå gjort den hundrede installasjonen av flaggskipet Revoria Press PC1120-modellen i Europa. Tonerpressen har vunnet flere priser opp gjennom årene.
Gibon7-768x512-1