Kortshop i Ålesund har signert kontrakt på Canons imagePRESS C10000VP

PUBLISERT: 20 april 2016
OPPDATERT: 21 mars

kortshopKortshop er et relativt lite firma som produserer alt av trykksaker til høytider, slik som bryllup, fødsel, barnedåp, navnedag, bursdag, fest, konfirmasjon og jul. Nå har de signert kontrakt på Canons flaggskip, imagePRESS C10000VP, levert av Haugen Kontorforum i Ålesund. Tone Aure Strand, daglig leder i Kortshop, forteller om bakgrunnen for investeringen;

– Vi har hatt et mangeårig samarbeid med Canon og da vi skulle investere i en ny digital trykkpresse, gjorde vi grundige undersøkelser blant de ulike leverandørene. Det skulle vise seg at det var stor forskjell på testresultatene mellom de ulike leverandørene, noe som har lært oss at man ikke skal lese seg blind på tekniske spesifikasjoner, men gjøre grundige tester før man tar sin beslutning.

– Det mangeårige og gode samarbeidet med Canon og vår lokale leverandør, Haugen Kontorservice, gjorde valget enkelt for oss. Vi vil gjerne fremheve den gode oppfølgingen vi har hatt i denne prosessen med Per Arne Steinshamn hos vår lokale leverandør. Med et serviceapparat i toppklasse, som vi allerede kjenner, ble beslutningen tatt om kjøp av en ny digital presse. Vi er helt sikre på at vi har tatt det riktige valget for Kortshop, fortsetter Strand.

Terje Eriksen, distriktsansvarlig for Professional Print i Canon Norge, sier:

– Vi er svært glade for at Kortshop nå også investerer i vårt nye «høyhastighetstog»! Optimalisert produktivitet er helt avgjørende for dagens trykksakstilbydere, og de trenger en løsning de kan stole på at leverer enestående trykkvalitet, forutsigbar fargestabilitet og nøyaktig pasning, uavhengig av trykkmedie og uten at det går på bekostning av hastigheten. Nye imagePRESS C10000VP oppfyller alle disse kriteriene, avslutter Eriksen.

Les videre

Lederskifte i Profil Grafisk

Ole Kristian Nyhus blir ny daglig leder i Profil Grafisk på Reinsvoll. Tidligere daglig leder Kristian Hamar går over i en ny stilling som forretningsutvikler. Dette skal ytterligere styrke selskapets posisjon som en betydelig aktør i markedet.
Profil Grafisk bild

Canon rigger for ytterligere vekst

Canon Norge styrker sitt salgsteam innen digital produksjon og trykkløsninger, og har ansatt Olle Stark som Account Manager for salg av printmedier/ark til både grafisk bransje og kontormarkedet.
Olle Stark

MBL: Lesertall viser fall for papiravisene

Ferske lesertall fra Mediebedriftenes Landsforening (MBL) viser at papiravisene har en samlet tilbakegang på 13 prosent det siste året. Nedgangen gjelder også magasiner.
newspaper-1595773_1280

Webinarserie om bærekraft i praksis

Bærekraft, hva betyr det egentlig og hvordan kan jeg bidra? Det er utgangspunktet når Trykt i Norge inviterer til et bærekraftprogram for Grafisk bransjeforening sammen med Maria Peltokangas i Corporate Good.
Maria

Siste nytt

Lederskifte i Profil Grafisk

Ole Kristian Nyhus blir ny daglig leder i Profil Grafisk på Reinsvoll. Tidligere daglig leder Kristian Hamar går over i en ny stilling som forretningsutvikler. Dette skal ytterligere styrke selskapets posisjon som en betydelig aktør i markedet.
Profil Grafisk bild

Canon rigger for ytterligere vekst

Canon Norge styrker sitt salgsteam innen digital produksjon og trykkløsninger, og har ansatt Olle Stark som Account Manager for salg av printmedier/ark til både grafisk bransje og kontormarkedet.
Olle Stark

MBL: Lesertall viser fall for papiravisene

Ferske lesertall fra Mediebedriftenes Landsforening (MBL) viser at papiravisene har en samlet tilbakegang på 13 prosent det siste året. Nedgangen gjelder også magasiner.
newspaper-1595773_1280

Oppsummerer nytten av automatisering

Summa demonstrerer ikke bare én, men to arbeidsflytløsninger under Fespa. Dette for å vise kundene hvordan de kan effektivisere prosessene sine.
Summa-1024x768