Kortshop i Ålesund har signert kontrakt på Canons imagePRESS C10000VP

PUBLISERT: 20 april 2016
OPPDATERT: 21 mars

kortshopKortshop er et relativt lite firma som produserer alt av trykksaker til høytider, slik som bryllup, fødsel, barnedåp, navnedag, bursdag, fest, konfirmasjon og jul. Nå har de signert kontrakt på Canons flaggskip, imagePRESS C10000VP, levert av Haugen Kontorforum i Ålesund. Tone Aure Strand, daglig leder i Kortshop, forteller om bakgrunnen for investeringen;

– Vi har hatt et mangeårig samarbeid med Canon og da vi skulle investere i en ny digital trykkpresse, gjorde vi grundige undersøkelser blant de ulike leverandørene. Det skulle vise seg at det var stor forskjell på testresultatene mellom de ulike leverandørene, noe som har lært oss at man ikke skal lese seg blind på tekniske spesifikasjoner, men gjøre grundige tester før man tar sin beslutning.

– Det mangeårige og gode samarbeidet med Canon og vår lokale leverandør, Haugen Kontorservice, gjorde valget enkelt for oss. Vi vil gjerne fremheve den gode oppfølgingen vi har hatt i denne prosessen med Per Arne Steinshamn hos vår lokale leverandør. Med et serviceapparat i toppklasse, som vi allerede kjenner, ble beslutningen tatt om kjøp av en ny digital presse. Vi er helt sikre på at vi har tatt det riktige valget for Kortshop, fortsetter Strand.

Terje Eriksen, distriktsansvarlig for Professional Print i Canon Norge, sier:

– Vi er svært glade for at Kortshop nå også investerer i vårt nye «høyhastighetstog»! Optimalisert produktivitet er helt avgjørende for dagens trykksakstilbydere, og de trenger en løsning de kan stole på at leverer enestående trykkvalitet, forutsigbar fargestabilitet og nøyaktig pasning, uavhengig av trykkmedie og uten at det går på bekostning av hastigheten. Nye imagePRESS C10000VP oppfyller alle disse kriteriene, avslutter Eriksen.

Les videre

Stor forretning i Sverige: Åtta45 kjøper opp By Wind og GBGT Box

Trykkeriet By Wind og emballasjeselskapet GBGT Box blir en del av Åtta45. En utvidelse som vil øke selskapets produksjonskapasitet innen både trykking og emballasje.
Atta45-ver-2-1024x683

Scandinavian Print Group ekspanderer ytterligere

Scandinavian Print Group (SPG) med hovedkontor i Skarpnäck utenfor Stockholm kjøper danske Step Print Power.
Esben_Mols_Kabell

Fotoprint med stor wow-effekt

Hvordan kan man skille seg ut i et marked i endring? For FotoPhono, som har lang erfaring med å produsere kunsttrykk, var svaret å satse stort på maskinsiden. Ikke minst for å kunne tilby ChromaLuxe-produkter av høy kvalitet.
FotoPhono kollage

Hatlehols Grafiske tok over Unitrykk

Nytt fra Sunnmøre: Hatlehols Grafiske AS tok over Unitrykk AS fra 1. juni.
102646849

Siste nytt

Satser på eskeproduksjon i små serier

Stavangerbaserte Norengros Kjosavik ser en økt etterspørsel etter esker med trykk i mindre serier. Derfor har de investert i en HP Latex R2000.
norengros-Hjalmar

HP lover nyheter om storformat til høsten

På HPs stand under Drupa var det nyheter i Indigo- og PageWide-seriene som skulle være mest i søkelyset. Men snart loves det nyheter også i storformatsegmentet.
HP-Paula-1024x683

Stor forretning i Sverige: Åtta45 kjøper opp By Wind og GBGT Box

Trykkeriet By Wind og emballasjeselskapet GBGT Box blir en del av Åtta45. En utvidelse som vil øke selskapets produksjonskapasitet innen både trykking og emballasje.
Atta45-ver-2-1024x683

De viste linjer med helautomatisk bokproduksjon

Etterbehandlingseksperter fra Horizon demonstrerte hvordan man lager den smarte fabrikken på Drupa.
Horizon-1