Porsches innovative printannonse

porsche-led-hed-2016I maiutgaven av bladet Inc. viser Porsche frem sin nye Porsche 911 med et annerledes annonseformat. Med hjelp av LED-lamper skal leseren kunne se under metalldekselet for å titte nærmere på bilens funksjoner.

Adweek skriver at knappene i annonsen viser grafikk og informasjon om bilens aerodynamikk, motor og tilkoplede digitale systemer. Annonsen ble utformet av byrået Cramer-Krasselt med hjelp av Americhip og kommer til å trykkes i 10 000 av bladets eksemplarer.

LED-lamper har vært benyttet i printannonser tidligere, men ifølge byråets kreative leder Rick Standley er denne bruken annerledes i og med at lampene ikke bare belyser budskapet, men er en del av det.

– Det forkaster det vanlige. Hver kontakt med varemerket bør være det motsatte av det hverdagslige – ettersom det er det som hver Porsche er utformet og konstruert for å være, sier Rick Standley til Adweek.

Tags: , , ,
Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *