Adobe heldigitaliserer dokumentprosessen

PUBLISERT: 27 april 2016
OPPDATERT: 27 april

Adobe integrerer Adobe Sign med Marketing Cloud for å sikre virksomheter en 100 prosent digital kundeopplevelse fri for fysiske dokumenter. Samtidig skal integrasjon med lagringstjenestene Box og Microsoft OneDrive ytterligere forsterke Adobes posisjon i markedet for digitale signaturer.

Adobe Sign (tidligere Document Cloud eSign services) er nå fullt integrert med Adobe Experience Manager (AEM) Forms – en viktig del av Adobe Marketing Cloud – for å eliminere kostnader og tidkrevende prosesserer forbundet med fysiske dokumenter.

Integrasjonen er spesielt relevant for virksomheter innen finansbransjen og helsevesenet, men også for andre offentlige og private virksomheter med prosesser der kunder skal fylle ut skjemaer og dokumenter.

– Virksomheter må tenke gjennom hvordan de samhandler med sine kunder på tvers av enheter. Den eneste måten å overleve på er å skape en fengede kundeopplevelse fra aller første interaksjon. Og der passer ikke ineffektive, fysiske dokumenter inn i prosessen, sier Anne Andreasson, Nordic Document Cloud-spesialist hos Adobe.

– Flere forbrukere etterspør muligheten til å signere dokumenter via sine mobile enheter, uten først å finne frem en kulepenn, fortsetter hun. – Med den forbedrede Adobe Sign kan vi nå tilby virksomheter 100 prosent digital arbeidsflyt som vil gi mer effektive prosesser og mer fornøyde kunder.

Adobe Sign er pr. idag den ledende tjenesten for e-signatur og brukes av bl.a. The Royal Bank of Scotland og Verizon. Tjenesten har i dag 66 millioner brukere på verdensbasis, noe som representerer en vekst på over 40 prosent siden i fjor. Hvert år blir det utført mer enn 6 milliarder digitale og elektroniske signaturtransaksjoner via Document Cloud.

Nytt samarbeid med Box og Microsoft OneDrive

Den nye løsningen blir integrert med ledende lagringstjenester, bl.a. Box og Microsoft OneDrive, slik at det blir enklere å få tilgang til sine PDF-filer uansett hvor man befinner seg. I dag er det allerede mer enn to milliarder PDF-filer i Box, som nå blir tilgjengelig med Adobe Sign for mer effektiv dokumenthåndtering. Og det er en etterspørsel etter dette; ifølge IDC¹ mener 72 prosent av virksomhetene at forbedrede dokumenthåndteringsprosesser vil øke kundetilfredsheten. Men samtidig er 80 av disse prosessene fortsatt avhengig av papir.

Adobe Document Cloud er allerede integrert med f.eks. Dropbox, Salesforce, Apttus og Workday.

Noen nyheter i Adobe Sign

· Transformasjon av den digitale brukeropplevelsen: Integrasjon mellom Adobe Sign og Adobe Experience Manager lar bedrifter gjøre komplekse, skjemabaserte prosesser om til engasjerende og mobilvennlige digitale opplevelser. Det er spesielt offentlige institusjoner, finansielle virksomheter og helseindustrien som vil dra nytte av dette.
· Klar for nye strenge EU-regler: Adobe Sign gir en oppgradert og modernisert app-opplevelse og utvider sin europeiske tilstedeværelse med nye datasentre som imøtekommer eIDAES, EUs regelverk innen digitale signaturer og som trer i kraft 1. juli i år.

· Forbedret signatur for Android og iPhone: Det blir nå lettere å sende, spore og håndtere dokumenter via nettbrett og smarttelefoner. Adobe Sign-appen fungerer for både iOS og Android og har fått et oppdatert oversiktspanel og forbedret mulighet til å sende signerte dokumenter fra alle slags enheter.

Nyheter i Acrobat DC

Hovedprogrammet i Document Cloud, Acrobat DC, er blitt enklere å bruke, blant annet pga.:

· Kommentarer og merknader er nå fullt oppdatert med et intuitivt, berøringsvennlige grensesnitt som gjør det lettere å gi nøyaktig tilbakemelding på dokumenter
· Ny merkepenn kan nå markere i innskannede dokumenter uten å måtte OCR-skanne originaldokumentet
· Forbedret arbeidsflyt for konvertering av papir til digitale dokumenter f.eks. via skanning, slik at man får enda bedre resultater
· Det har blitt enklere å distribuere og oppdatere Acrobat DC via Creative Cloud-applikasjoner, takket være nye Adobe Creative Cloud Packager.

Tilgjengelighet

De nye funksjonene i Adobe Sign og Acrobat forventes å være tilgjengelig i løpet av mai 2016. Muligheten til å legge til Box- og OneDrive-kontoer i Acrobat DC og Acrobat Reader for desktop forventes å være klar innen utgangen av henholdsvis mai og juni 2016. Muligheten til legge til disse kontoene via iPhone og iPad forventes å være klar innen utgangen av juni 2016.

Nyttige lenker

· Les mer om Adobe Sign
· Les mer om Adobe Acrobat DC
· Les mer om Adobe Sign og AEM Forms integrasjon
· Les mer om samarbeidet med Box; pressemelding / blogg

Les videre

Cloudlab vil hjelpe trykkeriene med netthandel

Tyske Cloudlab Solutions er en etablert leverandør av web-to-print løsninger innen både trykk og emballasje. Med den nye versjonen X3 tar selskapet i bruk KI når det gjelder blant annet design og prissetting.
Cloudlab-1024x683

Programvaresamarbeid for bedre flyt

ECO3 og eProductivity Software (ePS) har inngått et strategisk partnerskap med mål om å ta automatiseringen hos trykkeriene til neste nivå.
ECO3-ePS-1024x684

Smarte fabrikker trenger smart service

Müller Martini innså tidlig at en smart fabrikk, utformet for produktivitet også trenger en innovativ servicetilnærming. Tiden er ute for den gamle filosofien med at ting går i stykker og så skal de repareres. På Drupa demonstrerer de den modulære programvaren MMServices.
PI-2402-drupa_MMServices_1

Gelato lanserer arbeidsflyt-programvare

I forbindelse med Drupa benytter den norske trykkeri- og logistikkgiganten Gelato anledningen til å lansere Gelato Connect, en intuitiv programvare for trykkproduksjon der hele arbeidsflyten kan styres fra én enkelt plattform.
Gelato Henrik

Siste nytt

Merkur Grafisk og Canon inngår strategisk grønt samarbeid

Merkur Grafisk har som en del av bærekraftforpliktelsen inngått et strategisk partnerskap med Canon. Et samarbeid som er synliggjort gjennom anskaffelsen av en høyhastighets inkjetpresse, og som markerer et betydelig steg i implementeringen av gruppens grønne strategi.
canon_merkur-kopi

GV Reklame doblet omsetningen

Verdal-baserte GV Reklame doblet omsetningen nesten uten nyansettelser. Det takket være investeringer i ny Canon-teknologi, mener daglig leder for firmaet, Ole Gunnar Vestvik.
GV-Reklame

Mulighetene med KI er store, men det er også utfordringene

I vår artikkelserie om kunstig intelligens (KI) i den grafiske bransjen snakket vi med Adrian Mayr som er direktør for produktledelse hos Müller Martini. De er kjent for å produsere ferdiggjøringsutstyr i industriell skala.
Adrian-Mayr-pfc-bearb

Klima- og miljøministeren stiller til emballasjeprat med næringslivet

EU har vedtatt ny forordning om emballasje og emballasjeavfall, og Miljødirektoratet jobber med endringer i den norske produsentansvarsordningen. Hva vil dette bety for næringslivet, og hvordan kan næringsliv, industri og myndigheter samarbeide for å nå målene?
foto-ntb-kommunikasjon-andreas-bielland-eriksen-scaled-e1697451622324