Mimaki lanserer tøyelig blekk

PUBLISERT: 6 mai 2016
OPPDATERT: 6 mai

tøyelig blekk2LUS-350 er et tøyelig blekk som Mimaki mener kan benyttes i et bredt spekter av termoforming-tilpasninger, spesielt produkter som krever hardhet og holdbarhet. Bildeler er ett eksempel. Blekket er kompatibelt med Mimaki UJF-7151 og JFX-7151 plus og JFX200-2513- skrivere, og vil være tilgjengelig i CMYK, hvitt og klarblekk.

– Dette nye blekket kommer til å endre måten vakuumstøpning-eller termoformede applikasjoner skapes. Det tar foprdelene med digitaltrykk til dette markedssegmentet, og håndterer krav til raske, korte serier av støpte gjenstander med eksepsjonell grafisk kvalitet, sier Mike Horsten, markedsjef EMEA i Mimaki Europe.

Tidlingere måtte gjenstandene først formes og deretter måtte bildene manuelt applikeres eller screentrykjkes gjkennom en tidkrevende og kostbar prosess. LUS-350-blekket kan strekkes inntil 350 prosent ved oppvarming til 120-200 grader celsius. Etter nedkjøling til romtemperatur har fargen gjenvunnet sin stivhet. Blekket blir tilgjengelig i markedet i sommer.

 

Les videre

100 Revoria Press PC1120 installert i Europa

Fujifilm har nå gjort den hundrede installasjonen av flaggskipet Revoria Press PC1120-modellen i Europa. Tonerpressen har vunnet flere priser opp gjennom årene.
Gibon7-768x512-1

HP lanserer fire nye digitalpresser

HP annonserte like før påske lansering av fire nye digitalpresser, HP Indigo 120K, Indigo 18K, Indigo 7K Secure og Indigo V2 for det kommersielle markedet.
hp123

Xeikons Lion tar digitaltrykket videre

Xeikon har lansert Lion LX3000, en ny digital etikettpresse med et nytt kontrollsystem som gir høy produktivitet og etikettkvalitet med god ytelse.
Xeikonz

DTG-printer lanseres for myke trykk på sportstøy

Ricoh ønsker å fylle et hull i markedet med sin nye DTG-skriver for polyestertrykk.
rioch-dtg

Siste nytt

GV Reklame tar sats – kjøper Sats & Trykk

Fra 1. juni 2024 vil to Verdalsselskaper bli et når GV Reklame kjøper Sats & Trykk, og to ansatte fra Sats & Trykk flytter inn i lokalene i Venusvegen.
Sats Trykk

18 tips til hva du kan se på Drupa

Vår reporter var på plass på forhåndspresentasjonen av en del av utstillerne på årets Drupa, og fikk notert seg en del av det som blir å se og teste på de forskjellige standene.
Kollage 18 tips

Marabu støttet sine leverandører under Fespa

Marabu hadde ingen egen stand på årets Fespamesse, men var der for å hjelpe sine leverandører. Sign & Print fulgte Victor Bildsten, digital salgssjef i Marabu Skandinavia, på en omvisning i standene.
Vanguard-1-1024x683

Toppsjef forlater Heidelberg

Ludwin Monz har ifølge en pressemelding fra Heidelberg valgt å trekke seg fra sin stilling som administrerende direktør. Han blir erstattet av Jürgen Otto, som kommer med flere tiår med erfaring i bærekraftig styring av store industribedrifter, supplert med erfaring i turn-around management de siste årene.
Ludwin_monz