Wold-Trade: Agenten på Tåsen

PUBLISERT: 6 mai 2016
OPPDATERT: 6 mai

 

Tore Wold, Wold-Trade AS
Tore Wold, Wold-Trade AS

Nabolaget har nok av og til tittet opp fra hekken og lurt på hva som skjer når menn kledd i mørke dresser av beste kvalitet til stadighet entrer porten til Havnabakken 15 på Tåsen i Oslo. Konspirasjon? Ja vi kan bekrefte det. Tore Wold er jo agent.

Tore Wold i Wold-Trade AS konspirerer spesielt med spennende, fremtidsrettede italienske, sveitsiske og tyske leverandører av produksjonsutstyr og produkter til grafisk industri, emballasje og pakkerier. Med praktfull utsikt over indre del av Oslofjorden regjerer Tore Wold det ni år gamle firmaet fra en liten trehytte i hagen – og han stortrives med stadig bedre resultater.

Den siste kjente avtalen han halte i land var en digital løsninger for trådsydde bøker med hardcover hos Renessanse Media – med maskiner fra Smyth og Zechini.

-Jeg stortrives med Wold-Trade. Med over 45 år i grafisk bransje, har jeg en bred kontaktflate og erfaring som kommer godt med. Det er kommet på plass en lang rekke spennende agenturer som leverer produkter som er spesielt miljøvennlige- og som absolutt bidrar til effektivitet og kostnadsbesparelser, sier Tore Wold. Med seg på laget har han sønnen Fredrik Marius.

Nå står de på farten til Drupa for 10. gang. Denne gangen er det ikke som nysgjerrige besøkende, men som en av aktørene. Tore Wold skal med litt assistanse dele seg opp på åtte haller, på standene til de mange selskapene han representerer spesielt i Norge. Spesielt fokus blir det på overflatebehandling av trykksaker, digital print finish og trykkflate. Etiketter og fleksible emballasje er også et område som Wold-Trade venter seg mye av- og som også kan sees på Drupa.

SONY DSC

Tore Wold er opprinnelig reprotekniker, men kom raskt over i salg. Før han ble sin egen arbeidsgiver, var han ofte å se på messer og arrangementer og på bedriftsbesøk for Ferag. Men med færre avistrykkerier, ble kundegrunnlaget for smalt.

Han har vært årets selger i Europa og verden, og er nok en av dem som har solgt mest grafisk utstyr til virksomheter i Nord-Norge.

-Det er ikke mindre hektisk nå. Jeg er mye rundt på bedriftsbesøk, og forsøker å være synlig på viktige konferanser og messer. Det er jo veldig morsomt med produkter som få har hørt om fra før- men som kan gjøre hverdagen enklere for mange typer virksomhet, sier Tore Wold.

Slik presenterer Wold-Trade seg på sin hjemmeside:

WOLD-TRADE er et firma som formidler et vidt spekter av nytenkende løsninger/ varemerker med teknologisk fremragende- og miljøvennlige produkter.

Bevissthet om grønn industri og sikkerhet ligger WOLD-TRADE nært.

Med bakgrunn i grafisk industri, emballasje og pakkerier, anser WOLD-TRADE, markedet som både spennende og utfordrende.

Effektivitet, automatisering og miljøbevissthet, kombinert med økte krav til kvalitet og et unikt sluttprodukt, stiller høye krav til teknologi og marked.

Wold-Trade HQ
Wold-Trade HQ

Nye ideer må tilpasses markedet for å oppnå tilfredsstillende resultater.

WOLD-TRADE har nettverket, ekspertisen og produktene til å bistå med denne prosessen og formidler kontakt med et nettverk av leverandører.

Her er agenturer og partnere som Wold-Trade representerer:

Atlanta Stretch http://www.atlantastretch.com/en/

Bocedi www.bocedisrl.com

Col-tech www.col-tec.net

Ecosystem Srl. www.ecosystemcostruzioni.it

Flexor https://www.youtube.com/user/flexor4u

Foil Xpress https://www.youtube.com/watch?v=YhW0DuQBaN0

Gämmerler www.gammerler.de

Geitz www.gietz.com

GrafiKontrol Srl. www.grafikontrol.it

Hugo Beck www.hugobeck.de

IBF printingplates http://www.ibf.com.br/eng/products-.html

Ipagsa http://ipagsa.net/eng/

Krause http://www.krause.de/

Lotters Wire Corp. www.lotters-wire.com

Menichetti www.menichetti.it

Omet Srl  www.printing.omet.com

Prisco www.prisco.com

ProGrafia www.prografia.com

Pallcut www.palcut.com

Prografia www.prografia.dk

Q-lam http://www.qlam.es/

Risetech http://risetecsrl.com/

Schmid Rhyner www.schmid-rhyner.ch

Sitma www.sitma.com

Smyth www.smyth.it

Steinemann www.steinemann.com

Stein-Automation www.stein-automation.de

Systempackaging www.system-packaging.com www.system-freebox.com

Toppy Srl www.toppy.it

Ultralen Film www.ultralen.com

Velox Barchitta Srl http://www.veloxbarchitta.it

Zechini www.zechini.com

Les videre

Har Drupa svarene på bransjens utfordringer?

Etter åtte års pause kan vi igjen ta turen til Drupa for å se hva leverandørene mener vi trenger.
drupa24_12

Landa Printing overrasker stort

Med overraskende salgstall og presentasjon av to nye trykkpresser var Landa en av de store overraskelsene på Pre-Drupa Press Briefing i Düsseldorf i slutten av mars.
Landa_01

Epson går i personaliseringens spor

Mindre serier med tilpassede produkter, det er en klar trend i den grafiske bransjen. Epson lanserte to nyheter i dette segmentet på Fespa: en UV-printer og en DTF/DTG-printer. Begge inngangsmodeller av desktop-størrelse.
Epson-6-1024x683

swissQprint gir 3 års garanti – uten dyrere pris

swissQprint viste ingen produktnyheter på Fespa, men kunne fortelle at de nå har tre års garanti på alle sine printere - uten ekstra kostnad.
SQP

Siste nytt

Har Drupa svarene på bransjens utfordringer?

Etter åtte års pause kan vi igjen ta turen til Drupa for å se hva leverandørene mener vi trenger.
drupa24_12

Fem måter KI transformerer trykkproduksjon på

KI vil endre grafisk trykkproduksjon. Sander Sondaal, Director of Commercial Print Sales hos Ricoh Graphic Communications, lister opp fem måter det vil skje på.
FotoJet-52

Elitron er på plass hos NIZE equipment

Etter 14 dager med installasjon og intensiv opplæring er NIZE-equipment klart til å vise frem det siste tilskuddet til deres produktportefølje. Det er det italienske high-end skjære- og fresebordet Elitron Kombo SDC+ i formatet 320 x 210 cm de har montert i sitt demosenter i Odder i Danmark.
nize_elitron_02-1

100 Revoria Press PC1120 installert i Europa

Fujifilm har nå gjort den hundrede installasjonen av flaggskipet Revoria Press PC1120-modellen i Europa. Tonerpressen har vunnet flere priser opp gjennom årene.
Gibon7-768x512-1