Adobe vokser i digitalmarkedsføring

 

Adobe styrker sin posisjon innen digitalmarkedsføring ytterligere gjennom oppkjøp av Livefyre, et selskap spesialisert på kundeengasjement og innholdsforvaltning.

Livefyre vil bli integrert i Adobe Marketing Cloud, selskapets verdensledende løsningsportefølje innen digitalmarkedsføring. Integrasjonen vil gjøre det mulig for virksomheter å benytte brukergenerert innhold i egne markedsaktiviteter. Den nye plattformen gir tilgang til store mengder innhold som i sanntid kan strømmes til nettsider, annonser, e-post, reklametavler og apper.

– Med oppkjøpet av Livefyre får våre kunder tilgang til et stort økosystem med brukergenerert innhold på tvers av de største sosiale mediene. Merkevarer vil kunne tilby en enda mer personlig brukeropplevelse, spesielt siden plattformen vil bli kombinert med Adobe Stock og Behance, sier Jes Schyum, nordisk kommunikasjonssjef i Adobe.

Med den nye løsningen kan virksomheter samle og velge ut innhold fra sosiale medier som bl.a. Facebook, Instagram og Twitter og skape målrettede tiltak for kundeengasjement uansett hvor forbrukerne befinner seg. Livefyres eksisterende kunder inkluderer en rekke anerkjente virksomheter, som f.eks. CNN, Coca-Cola Company, Dow Jones, Wall Street Journal, Mashable, National Geographic og Warner Music Group. Selskapets løsninger vil bli integrert med Adobe Experience Manager (AEM), som allerede i dag håndterer 4,1 milliarder mediehenvendelser årlig.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *