Duplo viser sorteringssystem på Drupa

Duplo har to uker før Drupa gått ut med hva de skal vise på messen, blant annet en forhåndsvisning av det nye sorteringssystemet for uadresserte brev, DM Mini Collation System.

Systemet består av en DM230V Esper Collator&Stacker-enhet med in-line båndvalg. Systemet styres fra en sentralt plassert PC og skal kunne levere 50 prosent høyere produktivitet, selv om den kun kjøres av 1-2 operatører.

Andre høydepunkter på messen fra Duplo er deres utvalg av booklet makers, trådheftere, sorteringsmaskiner, multi-etterbehandlere, bindingsmaskiner, falser og dupliseringsapparater. De kommer med nesten et dusin nye produkter som kan sees på Duplo-standen, den største de har hatt noen gang, på 1000 kvadratmeter.

Tags: , ,
Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Swissqprint støtter seg på mer ytelse og automatisering

Tekst: Roger Stormo |

Den sveitsiske storformatspesialisten SwissQprint lytter til sine kunder når det gjelder hastighet, automatisering og større brukermuligheter. Det er rulleprinteren Karibu som nå slippes i en raskere modell med tillegg som automatisk dobbeltsidig utskrift og neonblekk. Sign & Print går i dybden med nyhetene i et intervju med selskapets produktsjef Maurus Zeller.

Publisert av: