Efi og Riso skal samarbeide

PUBLISERT: 25 mai 2016
OPPDATERT: 21 mars

Efi inngår partnercomcolorskap med Riso Kagaku for å lansere en digital front end (DFE) for nye fullfarge-høyhastighets Comcolor blekkskriver fra Riso.

– Fordi vi stadig forbedrer vår Comcolor blekkteknikk med høyere nativehastigheter og bedre fargekvalitet, ble en Fiery DFE et naturlig valg for oss. Fiery-teknikk gir
våre kunder større fleksibilitet og høyere prestasjon for vår nye Comcolor GD-serie. En avansert rip og variabeldata-teknikk, sammen med Fierys lett anvendelige arbeidsflyt-verktøy, vil passe markedet for trykk av store volumer, sier Yukimoto Sakata, sjef for forsknings- og utviklingsavdelingen på Riso Kagaku.

Fiery DFE Comcolor Express FS2000C blir basert på den nye Fiery FS200 Pro-plattformen.

– Dette partnerskapet gir oss muligheten til å levere Fiery-ytelse, fargegjengivelse, brukervennlighet og integrasjon til markeder som skoler, kommunale myndigheter, kirker og sentrale produksjonsenheter som produserer store volum i anlegg hvor Riso allerede harf et sterkt nærvær med sin kompakte, rimelige høyhastighets-blekkskriver med unike inline-etterbehandlingsfunksjoner, sier Toby Weiss, vise administrerende direktør og sjef for Efis Fiery-enhet. Riso skal vise Comcolor Express FS2000C på Drupa i Düsseldorf.

 

 

Les videre

Merkur Grafisk og Canon inngår strategisk grønt samarbeid

Merkur Grafisk har som en del av bærekraftforpliktelsen inngått et strategisk partnerskap med Canon. Et samarbeid som er synliggjort gjennom anskaffelsen av en høyhastighets inkjetpresse, og som markerer et betydelig steg i implementeringen av gruppens grønne strategi.
canon_merkur-kopi

Ålgård Offset handlet for 12 millioner på Drupa

Ålgård Offset investerte 12 millioner kroner i ny stiftemaskin fra Müller Martini på Drupa-messen.
aalgaard-drupa1

Sceneprogrammet for Scanpack 2024 er her!

Sceneprogrammet for Scanpack, Skandinavias største emballasjemesse, som finner sted på Svenska Mässan i Gøteborg 22. – 25. oktober, slippes nå. I tillegg til utstillingen med 400 utstillere vil de besøkende få tilbud om et omfattende sceneprogram med nærmere 100 programpunkter.
Talare-pa-Scanpack-SVx

Messetjeneste blir en del av Aksell

Messetjeneste får nye eiere og blir en del av Aksell-familien. De to har hatt et tett samarbeid siden 2020 og nå har Messetjeneste blitt et heleid selskap under Aksell Invest AS.
Messetjeneste

Siste nytt

Merkur Grafisk og Canon inngår strategisk grønt samarbeid

Merkur Grafisk har som en del av bærekraftforpliktelsen inngått et strategisk partnerskap med Canon. Et samarbeid som er synliggjort gjennom anskaffelsen av en høyhastighets inkjetpresse, og som markerer et betydelig steg i implementeringen av gruppens grønne strategi.
canon_merkur-kopi

GV Reklame doblet omsetningen

Verdal-baserte GV Reklame doblet omsetningen nesten uten nyansettelser. Det takket være investeringer i ny Canon-teknologi, mener daglig leder for firmaet, Ole Gunnar Vestvik.
GV-Reklame

Mulighetene med KI er store, men det er også utfordringene

I vår artikkelserie om kunstig intelligens (KI) i den grafiske bransjen snakket vi med Adrian Mayr som er direktør for produktledelse hos Müller Martini. De er kjent for å produsere ferdiggjøringsutstyr i industriell skala.
Adrian-Mayr-pfc-bearb

Klima- og miljøministeren stiller til emballasjeprat med næringslivet

EU har vedtatt ny forordning om emballasje og emballasjeavfall, og Miljødirektoratet jobber med endringer i den norske produsentansvarsordningen. Hva vil dette bety for næringslivet, og hvordan kan næringsliv, industri og myndigheter samarbeide for å nå målene?
foto-ntb-kommunikasjon-andreas-bielland-eriksen-scaled-e1697451622324