R&D Spandex kjøper Schneidler Grafiska i Sverige och Norge

PUBLISERT: 23 juni 2016
OPPDATERT: 21 mars

 

r&DSom et skritt mot målet om å vokse i Norden har R&D Spandex kjøpt Schneidler Grafiska i Norge og Sverige.

I følge selskapet vil kundnee ikke merke noen forskjell til å begynne med. Schneidler Grafiske og R&D Spandex vil arbeide uavhengig av hverandre. Men de mener at selskapene etter hvert kontinuerlig vil bygge videre på sidse respektive sider for å kunen tilby et bredere produktspekter.

Schneidler Grafiskas virksomhet som omfatter utstyr og materiell til bedrifter med bokbinding, flexotrykk, offsettrykk og industrielt trykk  blir flyttet over til et nyetabkert selskap; Edvard Schneidler AB. Det blir styrt fra Stockholm i likhet med Schneidler Grafiska , og eies av de samme.

-Jeg ser frem til å hilse Schneidler Grafiska velkommen til vår organisasjon. De har en stabil kundemasse, et utmerket rykte og kunnskapsrik stab, og våre begge selskap er sterkt engasjert i kundeservice. Schneidler vil derfor passe godt sammen med oss.

Vårt mål forblir det samme. Å tilby førsteklasses service og produktportefølje til den grafiske industrien i Norden, sier Alexander Pierrou, Nordenchef för R&D Spandex.

-Jeg er glad for at Schneidler Grafiskas skilt – og reklamevirksomhet får få videre som en del av den globale Spandex-organisasjonen. Fremtiden ser absolutt lovende ut for våre kunder og vår attraktive stab, sier Jan Skantze, en av eierne av Schneidler Grafiska.

Les videre

Lederskifte i Profil Grafisk

Ole Kristian Nyhus blir ny daglig leder i Profil Grafisk på Reinsvoll. Tidligere daglig leder Kristian Hamar går over i en ny stilling som forretningsutvikler. Dette skal ytterligere styrke selskapets posisjon som en betydelig aktør i markedet.
Profil Grafisk bild

Canon rigger for ytterligere vekst

Canon Norge styrker sitt salgsteam innen digital produksjon og trykkløsninger, og har ansatt Olle Stark som Account Manager for salg av printmedier/ark til både grafisk bransje og kontormarkedet.
Olle Stark

MBL: Lesertall viser fall for papiravisene

Ferske lesertall fra Mediebedriftenes Landsforening (MBL) viser at papiravisene har en samlet tilbakegang på 13 prosent det siste året. Nedgangen gjelder også magasiner.
newspaper-1595773_1280

Webinarserie om bærekraft i praksis

Bærekraft, hva betyr det egentlig og hvordan kan jeg bidra? Det er utgangspunktet når Trykt i Norge inviterer til et bærekraftprogram for Grafisk bransjeforening sammen med Maria Peltokangas i Corporate Good.
Maria

Siste nytt

Lederskifte i Profil Grafisk

Ole Kristian Nyhus blir ny daglig leder i Profil Grafisk på Reinsvoll. Tidligere daglig leder Kristian Hamar går over i en ny stilling som forretningsutvikler. Dette skal ytterligere styrke selskapets posisjon som en betydelig aktør i markedet.
Profil Grafisk bild

Canon rigger for ytterligere vekst

Canon Norge styrker sitt salgsteam innen digital produksjon og trykkløsninger, og har ansatt Olle Stark som Account Manager for salg av printmedier/ark til både grafisk bransje og kontormarkedet.
Olle Stark

MBL: Lesertall viser fall for papiravisene

Ferske lesertall fra Mediebedriftenes Landsforening (MBL) viser at papiravisene har en samlet tilbakegang på 13 prosent det siste året. Nedgangen gjelder også magasiner.
newspaper-1595773_1280

Oppsummerer nytten av automatisering

Summa demonstrerer ikke bare én, men to arbeidsflytløsninger under Fespa. Dette for å vise kundene hvordan de kan effektivisere prosessene sine.
Summa-1024x768