R&D Spandex kjøper Schneidler Grafiska i Sverige och Norge

PUBLISERT: 23 juni 2016
OPPDATERT: 21 mars

 

r&DSom et skritt mot målet om å vokse i Norden har R&D Spandex kjøpt Schneidler Grafiska i Norge og Sverige.

I følge selskapet vil kundnee ikke merke noen forskjell til å begynne med. Schneidler Grafiske og R&D Spandex vil arbeide uavhengig av hverandre. Men de mener at selskapene etter hvert kontinuerlig vil bygge videre på sidse respektive sider for å kunen tilby et bredere produktspekter.

Schneidler Grafiskas virksomhet som omfatter utstyr og materiell til bedrifter med bokbinding, flexotrykk, offsettrykk og industrielt trykk  blir flyttet over til et nyetabkert selskap; Edvard Schneidler AB. Det blir styrt fra Stockholm i likhet med Schneidler Grafiska , og eies av de samme.

-Jeg ser frem til å hilse Schneidler Grafiska velkommen til vår organisasjon. De har en stabil kundemasse, et utmerket rykte og kunnskapsrik stab, og våre begge selskap er sterkt engasjert i kundeservice. Schneidler vil derfor passe godt sammen med oss.

Vårt mål forblir det samme. Å tilby førsteklasses service og produktportefølje til den grafiske industrien i Norden, sier Alexander Pierrou, Nordenchef för R&D Spandex.

-Jeg er glad for at Schneidler Grafiskas skilt – og reklamevirksomhet får få videre som en del av den globale Spandex-organisasjonen. Fremtiden ser absolutt lovende ut for våre kunder og vår attraktive stab, sier Jan Skantze, en av eierne av Schneidler Grafiska.

Les videre

Merkur Grafisk og Canon inngår strategisk grønt samarbeid

Merkur Grafisk har som en del av bærekraftforpliktelsen inngått et strategisk partnerskap med Canon. Et samarbeid som er synliggjort gjennom anskaffelsen av en høyhastighets inkjetpresse, og som markerer et betydelig steg i implementeringen av gruppens grønne strategi.
canon_merkur-kopi

Messetjeneste blir en del av Aksell

Messetjeneste får nye eiere og blir en del av Aksell-familien. De to har hatt et tett samarbeid siden 2020 og nå har Messetjeneste blitt et heleid selskap under Aksell Invest AS.
Messetjeneste

Stor forretning i Sverige: Åtta45 kjøper opp By Wind og GBGT Box

Trykkeriet By Wind og emballasjeselskapet GBGT Box blir en del av Åtta45. En utvidelse som vil øke selskapets produksjonskapasitet innen både trykking og emballasje.
Atta45-ver-2-1024x683

Scandinavian Print Group ekspanderer ytterligere

Scandinavian Print Group (SPG) med hovedkontor i Skarpnäck utenfor Stockholm kjøper danske Step Print Power.
Esben_Mols_Kabell

Siste nytt

Merkur Grafisk og Canon inngår strategisk grønt samarbeid

Merkur Grafisk har som en del av bærekraftforpliktelsen inngått et strategisk partnerskap med Canon. Et samarbeid som er synliggjort gjennom anskaffelsen av en høyhastighets inkjetpresse, og som markerer et betydelig steg i implementeringen av gruppens grønne strategi.
canon_merkur-kopi

GV Reklame doblet omsetningen

Verdal-baserte GV Reklame doblet omsetningen nesten uten nyansettelser. Det takket være investeringer i ny Canon-teknologi, mener daglig leder for firmaet, Ole Gunnar Vestvik.
GV-Reklame

Mulighetene med KI er store, men det er også utfordringene

I vår artikkelserie om kunstig intelligens (KI) i den grafiske bransjen snakket vi med Adrian Mayr som er direktør for produktledelse hos Müller Martini. De er kjent for å produsere ferdiggjøringsutstyr i industriell skala.
Adrian-Mayr-pfc-bearb

Klima- og miljøministeren stiller til emballasjeprat med næringslivet

EU har vedtatt ny forordning om emballasje og emballasjeavfall, og Miljødirektoratet jobber med endringer i den norske produsentansvarsordningen. Hva vil dette bety for næringslivet, og hvordan kan næringsliv, industri og myndigheter samarbeide for å nå målene?
foto-ntb-kommunikasjon-andreas-bielland-eriksen-scaled-e1697451622324