Konica Minolta åpner nettbutikk

Konica Minolta åpner nettbutikk med større utvalg enn noensinne.

Konica Minolta åpner nettbutikk med større utvalg enn noensinne.

15. august lanserte Konica Minolta en splitter ny nettbutikk som gir nye og eksisterende kunder tilgang på 30.000 IT produkter. Det reklameres med at nettbutikken vil gi kundene tilgang på flere produkter enn de noensinne har gjort hos Konica Minolta. Nettbutikken tilbyr et omfattende utvalg av produkter, og er i tråd med Konica Minoltas ønske om å være en totalleverandør innenfor sammenfallende produktområder for sine kunder.

– Det blir spennende å lansere en nettbutikk som skal gi våre kunder innenfor våre tradisjonelle områder som print-, kopi- og software-løsninger, mulighet til også å bestille IT-periferi varer og supplies fra Konica Minolta, sier salgsdirektør Morten Sæther. – Dette er i tråd med vår strategi hvor målet er å være en større totalleverandør innenfor sammenfallende produktområder. Vi har fantastiske multifunksjonsskrivere, et serviceapparat som beviselig er blant markedets beste og nå beveger vi oss også inn i IT-rekvisita markedet, avslutter Sæther.

Lenke til den nye nettbutikken

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Swissqprint støtter seg på mer ytelse og automatisering

Tekst: Roger Stormo |

Den sveitsiske storformatspesialisten SwissQprint lytter til sine kunder når det gjelder hastighet, automatisering og større brukermuligheter. Det er rulleprinteren Karibu som nå slippes i en raskere modell med tillegg som automatisk dobbeltsidig utskrift og neonblekk. Sign & Print går i dybden med nyhetene i et intervju med selskapets produktsjef Maurus Zeller.

Publisert av: