Konica Minolta åpner nettbutikk

PUBLISERT: 17 august 2016
OPPDATERT: 21 mars
Konica Minolta åpner nettbutikk med større utvalg enn noensinne.
Konica Minolta åpner nettbutikk med større utvalg enn noensinne.

15. august lanserte Konica Minolta en splitter ny nettbutikk som gir nye og eksisterende kunder tilgang på 30.000 IT produkter. Det reklameres med at nettbutikken vil gi kundene tilgang på flere produkter enn de noensinne har gjort hos Konica Minolta. Nettbutikken tilbyr et omfattende utvalg av produkter, og er i tråd med Konica Minoltas ønske om å være en totalleverandør innenfor sammenfallende produktområder for sine kunder.

– Det blir spennende å lansere en nettbutikk som skal gi våre kunder innenfor våre tradisjonelle områder som print-, kopi- og software-løsninger, mulighet til også å bestille IT-periferi varer og supplies fra Konica Minolta, sier salgsdirektør Morten Sæther. – Dette er i tråd med vår strategi hvor målet er å være en større totalleverandør innenfor sammenfallende produktområder. Vi har fantastiske multifunksjonsskrivere, et serviceapparat som beviselig er blant markedets beste og nå beveger vi oss også inn i IT-rekvisita markedet, avslutter Sæther.

Lenke til den nye nettbutikken

Les videre

Utgir unikt verktøy for visualisering av foliedesign

Zeno lanseres nå i Norge. Et verktøy som vil hjelpe til å visualisere kundenes drømmer i 3D og forkorte salgsprosessen.
Zeno kollage

Webinarserie om bærekraft i praksis

Bærekraft, hva betyr det egentlig og hvordan kan jeg bidra? Det er utgangspunktet når Trykt i Norge inviterer til et bærekraftprogram for Grafisk bransjeforening sammen med Maria Peltokangas i Corporate Good.
Maria

"Om et år snakker vi ikke mer om KI, vi bare bruker det"

På vårseminaret til Grafisk bransjeforening Øst i Horten skal de blant annet snakke om KI - kunstig intelligens, og hva det betyr for grafisk bransje og andre industriområder. Men om et år eller to vil vi ikke lenger ha foredrag og kurs i KI - det vil være integrert i eksisterende programvare og vi kommer bare til å bruke det uten å tenke så nøye over teknologien bak. Det mener i hvert fall Kåre Bjørn Jensen fra Intellia Consulting.
Kare_01

100 eksemplarer av Revoria Press PC1120 installerte i Europa

Fujifilm har nå gjort sin installasjon nummer hundre av sin flaggskipsprinter Revoria Press PC1120 i Europa. Tonerpressen har vunnet flere utmerkelser gjennom årene.
revoria-pc1120

Siste nytt

Etikettmarkedet falt 25 prosent

Etter korona, hvor etikettmarkedet eksploderte, var fallet på 25,8 % i 2023 (ifølge FINAT) kanskje å forvente. Likevel beskriver Claus Søndergaard, fra UPM Raflatac, det som et tøft år, men sier samtidig at forventningene til 2024 er positive.
Claus_UPMRaflatac

Utgir unikt verktøy for visualisering av foliedesign

Zeno lanseres nå i Norge. Et verktøy som vil hjelpe til å visualisere kundenes drømmer i 3D og forkorte salgsprosessen.
Zeno kollage

Arbeidshester og neonutskrifter hos SwissQprint

Planskriveren Kudu og rulleprinteren Karibu skal sammen med iøynefallende neontrykk trekke til seg blikkene på Swissqprints stand under Fespa.
SQP-trade-fair-1024x683

Rådgivning og kreativitet skal ta Wera inn i fremtiden

Wera i Porsgrunn har de siste 20 årene utviklet seg fra et rendyrket trykkeri til et "360 graders kommunikasjonshus". Med Dag Brekke-Rasmussen tilbake ved roret er siktet nå stilt inn mot å utvikle det konseptet enda mer.
Wera Dag