Generasjonsskifte i AS Skiltforum

Den tradisjonsrike Kolbotn-bedriften AS Skiltforum har i dag fått ny daglig leder. Vibeke Lie tar over roret etter faren Trond Lie, som startet Skiltforum i 1982. Vibeke har utdannelse innen økonomi og ledelse, og mange års erfaring fra ulike bransjer. Hun tar over en bedrift som har vært gjennom en del omstillinger, og er inne i en periode med god vekst og spennende utfordringer fremover. Skiltforum fremstår i dag som et kreativt og velfungerende team hun har stor tillit til.

Trond, som nestor i bransjen, fortsetter i Skiltforum som kreativ medarbeider og relasjonsbygger, om enn i noe «langsommere tempo» enn før. Trond har stor tro på fremtiden for Skiltforum, og vil være en viktig medarbeider og støttespiller for Skiltforums nye daglige leder og medarbeidere.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Swissqprint støtter seg på mer ytelse og automatisering

Tekst: Roger Stormo |

Den sveitsiske storformatspesialisten SwissQprint lytter til sine kunder når det gjelder hastighet, automatisering og større brukermuligheter. Det er rulleprinteren Karibu som nå slippes i en raskere modell med tillegg som automatisk dobbeltsidig utskrift og neonblekk. Sign & Print går i dybden med nyhetene i et intervju med selskapets produktsjef Maurus Zeller.

Publisert av: