Ricohs stand på Sign & Print

PUBLISERT: 8 september 2016
OPPDATERT: 8 september

rno_flyer_crazy-days_banner-nyehstbrev-agi_092016Ricoh ønsker å bistå grafisk bransje til å tilby mer til sine kunder. På Drupa viste Ricoh det siste innen både maskinvare og programvare når det gjelder produksjonsprint og storformat, og kan til daglig vise mye av dette i sitt eget showroom i Nydalen i Oslo.

Men kommunikasjon handler som kjent ikke bare om print. Ricoh tilbyr også publiseringsløsninger og skjermløsninger innen Digital Signage og vil vise eksempler på hvordan grafisk bransje og markedsavdelinger hos sluttkunder kan knytte seg tettere sammen. De vil derfor illustrere hvordan en markedskampanje i praksis kan kjøres ved hjelp av skyløsninger som inkluderer tradisjonell grafisk produksjon i kombinasjon med Digital Signage og andre digitale medier.

Kom innom standen til Ricoh og bli inspirert til å tenke nytt!

Sign&Print-messen foregår 14. og 15. september på Exporama på Hellerudsletta utenfor Oslo, og er den grafiske bransjens møteplass både når det gjelder tradisjonelt trykk, storformat og skilting. Her møter du utstyrsleverandører som viser det nyeste innen teknologi og programvare for trykkerier, du møter kunder, du får spennende foredrag, det blir ikke en men to konkurranser innenfor foliering av kjøretøy og gjenstander, samt en utstilling med inspirerende trykksaker. Det beste er at det er gratis inngang, alt du behøver å gjøre, er å registrere deg online på forhånd. Velkommen!

Du kan registrere deg for messen her.

Les videre

Ålgård Offset handlet for 12 millioner på Drupa

Ålgård Offset investerte 12 millioner kroner i ny stiftemaskin fra Müller Martini på Drupa-messen.
aalgaard-drupa1

Sceneprogrammet for Scanpack 2024 er her!

Sceneprogrammet for Scanpack, Skandinavias største emballasjemesse, som finner sted på Svenska Mässan i Gøteborg 22. – 25. oktober, slippes nå. I tillegg til utstillingen med 400 utstillere vil de besøkende få tilbud om et omfattende sceneprogram med nærmere 100 programpunkter.
Talare-pa-Scanpack-SVx

HP lover nyheter om storformat til høsten

På HPs stand under Drupa var det nyheter i Indigo- og PageWide-seriene som skulle være mest i søkelyset. Men snart loves det nyheter også i storformatsegmentet.
HP-Paula-1024x683

De viste linjer med helautomatisk bokproduksjon

Etterbehandlingseksperter fra Horizon demonstrerte hvordan man lager den smarte fabrikken på Drupa.
Horizon-1

Siste nytt

Merkur Grafisk og Canon inngår strategisk grønt samarbeid

Merkur Grafisk har som en del av bærekraftforpliktelsen inngått et strategisk partnerskap med Canon. Et samarbeid som er synliggjort gjennom anskaffelsen av en høyhastighets inkjetpresse, og som markerer et betydelig steg i implementeringen av gruppens grønne strategi.
canon_merkur-kopi

GV Reklame doblet omsetningen

Verdal-baserte GV Reklame doblet omsetningen nesten uten nyansettelser. Det takket være investeringer i ny Canon-teknologi, mener daglig leder for firmaet, Ole Gunnar Vestvik.
GV-Reklame

Mulighetene med KI er store, men det er også utfordringene

I vår artikkelserie om kunstig intelligens (KI) i den grafiske bransjen snakket vi med Adrian Mayr som er direktør for produktledelse hos Müller Martini. De er kjent for å produsere ferdiggjøringsutstyr i industriell skala.
Adrian-Mayr-pfc-bearb

Klima- og miljøministeren stiller til emballasjeprat med næringslivet

EU har vedtatt ny forordning om emballasje og emballasjeavfall, og Miljødirektoratet jobber med endringer i den norske produsentansvarsordningen. Hva vil dette bety for næringslivet, og hvordan kan næringsliv, industri og myndigheter samarbeide for å nå målene?
foto-ntb-kommunikasjon-andreas-bielland-eriksen-scaled-e1697451622324