Ny aktør på skiltmarkedet

Trotter Norge leier ut skilt

Trausti Sigurdsson og Thorvaldur Gudmundsson

Trausti Sigurdsson og Thorvaldur Gudmundsson

Islendingen Trausti Sigurdsson etablerte i april selskapet Trotter Norge AS og er på vei inn på det norske skiltmarkedet. Trotter som har virksomheter i åtte land i Europa, introduserer en ny type av midlertidige reklameskilt.
-Vi satser på skilt som er enkle å sette opp, og som kan leies av kunden i kortere eller elngre perioder. Vi har allerede under levering til en av Norges store billeverandører, sier Trausti Sigurdsson.
Firmaet har adresse Asker og et etablert samarbeid med selskapet Logoflex Reklame hvor en annen islending, Thorvaldur Gudmundsson er daglig leder.
Trotter er et hollandsk konsept. På nettsiden beskriver selskapet sine løsninger som funksjonell, smart og sofistikert billboard som kan plasseres midlertidig hvor som helst.
-Er det aktuelt å innlede et samarbeid med norske skiltprodusenter?
-Ja vi er åpne for å samarbeide med norske leverandører. Det er viktig for oss å være seriøse. Vi vet at det offentlige regelverket for skilting er mer restriktivt enn i mange andre land hvor Trotter opererer. Vi tar kontakt med kommunene og setter oss inn i hvilke retningslinjer som gjelder, sier Sigurdsson.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Swissqprint støtter seg på mer ytelse og automatisering

Tekst: Roger Stormo |

Den sveitsiske storformatspesialisten SwissQprint lytter til sine kunder når det gjelder hastighet, automatisering og større brukermuligheter. Det er rulleprinteren Karibu som nå slippes i en raskere modell med tillegg som automatisk dobbeltsidig utskrift og neonblekk. Sign & Print går i dybden med nyhetene i et intervju med selskapets produktsjef Maurus Zeller.

Publisert av: