Agfa slipper Fortuna 10 for høysikkerhetstrykk

id-card-2016-1024x721I en ny versjon av Fortuna har Agfa Graphics inkludert nye designverktøy og sikkerhetsmoduler som for eksempel skal gjøre at du ikke behøver å gjøre komplekse beregninger manuelt. Dessuten skal de være enkle å anvende for designere som arbeider med trykkgrafikk for høysikkerhetstrykk som pass, identitetspapirer, referansedokumenter, loddsedler og andre sikkerhetsdokumenter.

– Vi utforsker nye sikkerhetsverktøy kontinuerlig når det gjelder Fortuna, samtidig som vi utvikler produktiviteten i selve programvaren. Vi vil gjøre det mulig for de som arbeider med design av høysikkerhetsdokumenter å lage mønstre raskere og mer eksakt, sier Andy Grant, global programvaresjef hos Agfa Graphics.

I Fortuna 10 introduseres den nye mønstergeneratoren Trafo, som lager komplekse men presise forvandlingsmønstre, hvilket skal være arbeidsbesparende og minske beregningsintensive manuelle trinn. Den nye versjonen inneholder også to nye rastere: hår-rasteret som skal gjøre det lettere å lage unike, komplekse linjer basert på referansemateriale, og tekst-rasteret som lar brukeren jobbe med typesnittsegenskaper for å lage typesnittsbaserte sikkerhetsrastere.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *