Agfa slipper Fortuna 10 for høysikkerhetstrykk

PUBLISERT: 6 oktober 2016
OPPDATERT: 6 oktober

id-card-2016-1024x721I en ny versjon av Fortuna har Agfa Graphics inkludert nye designverktøy og sikkerhetsmoduler som for eksempel skal gjøre at du ikke behøver å gjøre komplekse beregninger manuelt. Dessuten skal de være enkle å anvende for designere som arbeider med trykkgrafikk for høysikkerhetstrykk som pass, identitetspapirer, referansedokumenter, loddsedler og andre sikkerhetsdokumenter.

– Vi utforsker nye sikkerhetsverktøy kontinuerlig når det gjelder Fortuna, samtidig som vi utvikler produktiviteten i selve programvaren. Vi vil gjøre det mulig for de som arbeider med design av høysikkerhetsdokumenter å lage mønstre raskere og mer eksakt, sier Andy Grant, global programvaresjef hos Agfa Graphics.

I Fortuna 10 introduseres den nye mønstergeneratoren Trafo, som lager komplekse men presise forvandlingsmønstre, hvilket skal være arbeidsbesparende og minske beregningsintensive manuelle trinn. Den nye versjonen inneholder også to nye rastere: hår-rasteret som skal gjøre det lettere å lage unike, komplekse linjer basert på referansemateriale, og tekst-rasteret som lar brukeren jobbe med typesnittsegenskaper for å lage typesnittsbaserte sikkerhetsrastere.

Les videre

Smarte fabrikker trenger smart service

Müller Martini innså tidlig at en smart fabrikk, utformet for produktivitet også trenger en innovativ servicetilnærming. Tiden er ute for den gamle filosofien med at ting går i stykker og så skal de repareres. På Drupa demonstrerer de den modulære programvaren MMServices.
PI-2402-drupa_MMServices_1

Gelato lanserer arbeidsflyt-programvare

I forbindelse med Drupa benytter den norske trykkeri- og logistikkgiganten Gelato anledningen til å lansere Gelato Connect, en intuitiv programvare for trykkproduksjon der hele arbeidsflyten kan styres fra én enkelt plattform.
Gelato Henrik

Fem måter KI transformerer trykkproduksjon på

KI vil endre grafisk trykkproduksjon. Sander Sondaal, Director of Commercial Print Sales hos Ricoh Graphic Communications, lister opp fem måter det vil skje på.
FotoJet-52

swissQprint gir 3 års garanti – uten dyrere pris

swissQprint viste ingen produktnyheter på Fespa, men kunne fortelle at de nå har tre års garanti på alle sine printere - uten ekstra kostnad.
SQP

Siste nytt

Smarte fabrikker trenger smart service

Müller Martini innså tidlig at en smart fabrikk, utformet for produktivitet også trenger en innovativ servicetilnærming. Tiden er ute for den gamle filosofien med at ting går i stykker og så skal de repareres. På Drupa demonstrerer de den modulære programvaren MMServices.
PI-2402-drupa_MMServices_1

Epson vil endre spillereglene for de små produsenter

Under temaet "Presis, kompakt og energisparende" lanserer Epson sine Drupa-planer.
Det er flere spennende nyheter å se frem til.
Epson_Drupa

Unge voksne mest interessert i bærekraftig emballasje

I følge plastemballasjegiganten ALPLAs "2024 Sustainability and Convenience in Packaging Survey", prioriterer yngre kjøpere (18-34 år) bærekraftig emballasje til det punktet at de er villige til å bruke mer, reise videre og gjøre andre ekstra anstrengelser for å sikre at kjøpene deres inkluderer miljøvennlig emballasje.
alplax

Gelato lanserer arbeidsflyt-programvare

I forbindelse med Drupa benytter den norske trykkeri- og logistikkgiganten Gelato anledningen til å lansere Gelato Connect, en intuitiv programvare for trykkproduksjon der hele arbeidsflyten kan styres fra én enkelt plattform.
Gelato Henrik