Magasindesignkonferansen 2016

IGM arrangerer for 12. gang Magasindesign-konferansen med internasjonale designere som foredragsholdere. Konferansen er for de som jobber med design av blader og magasiner og holdes på Felix Konferansesenter på Aker Brygge i Oslo torsdag 17. november.

Forskjellige internasjonale og norske designere forteller om sitt arbeid med fokus på å gi inspirasjon og ideer til det daglige arbeidet.

For ytterligere informasjon, program, priser og påmelding henviser vi til magasindesignkonferansen.no.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Swissqprint støtter seg på mer ytelse og automatisering

Tekst: Roger Stormo |

Den sveitsiske storformatspesialisten SwissQprint lytter til sine kunder når det gjelder hastighet, automatisering og større brukermuligheter. Det er rulleprinteren Karibu som nå slippes i en raskere modell med tillegg som automatisk dobbeltsidig utskrift og neonblekk. Sign & Print går i dybden med nyhetene i et intervju med selskapets produktsjef Maurus Zeller.

Publisert av: