Vurderer søksmål mot Schibsted

De ansatte ved Schibsteds snart nedlagte trykkeri på Forus i Stavangerregionen føler seg lurt, og vurderer søksmål mot konsernet.
– De ansatte er veldig frustrerte over måten de har blitt behandlet av Schibsted på, sier klubbleder ved Schibsteds trykkeri på Forus, Samuel Høines til NRK.

I juni vedtok Schibsted å legge ned trykkeriet, og fremtiden til de 38 ansatte ble med dette svært usikker. Fra Schibsted ble det forespeilet ti stillinger ved trykkeriet i Oslo, men bemanningssituasjonen ved Oslo-trykkeriet er nå endret, og trykkeriet har nå kun behov for fem av de forespeilede ti stillingene. Trykkeriet blir lagt ned i november, og da skal Stavanger Aftenblad trykkes i Bergen.

Les mer: NRK

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Swissqprint støtter seg på mer ytelse og automatisering

Tekst: Roger Stormo |

Den sveitsiske storformatspesialisten SwissQprint lytter til sine kunder når det gjelder hastighet, automatisering og større brukermuligheter. Det er rulleprinteren Karibu som nå slippes i en raskere modell med tillegg som automatisk dobbeltsidig utskrift og neonblekk. Sign & Print går i dybden med nyhetene i et intervju med selskapets produktsjef Maurus Zeller.

Publisert av: