Durst lanserer Rhotex med doble funksjoner

PUBLISERT: 27 oktober 2016
OPPDATERT: 27 oktober

rhotex-325_hr4_I Dursts nye miljøvennlige, 3,2 meter brede Rhotex 325 kombineres direkte på tekstil-trykk og transferpapirtrykk. Dette innebærer at de dekker flere markeder, og flere teknikker, som soft signage (flagg, bannere, bakgrunnsbelyste skjermer), hjemmetekstil (duker, sengetøy, møbelstoffer) og klær (sportsklær, t-skjorter, tilbehør).

Den nye printeren trykker med vannbaserte, miljøvennlige, 100 prosent Voc-frie Durst Dye-Sub-blekk, og kan trykke opp til 350 kvadratmeter i timen.

– Vi er meget glade over å kunne tilby slikt et fleksibelt og økologisk system. Rhotex 325 gir høy trykkhastighet på et bredt utvalg av materialer, og utvider den fleksibiliteten videre med direkte- eller transfer-metoder; alt med vår nye miljøvennlige vannbaserte løsning, sier Christoph Gamper, administrerende direktør i Durst Group.

Les videre

Ålgård Offset handlet for 12 millioner på Drupa

Ålgård Offset investerte 12 millioner kroner i ny stiftemaskin fra Müller Martini på Drupa-messen.
aalgaard-drupa1

Ricoh: «Alle vil se utviklingen på inkjetsiden»

Bli med Sign&Print på en omvisning blant raske jaguarer, ørner og kraftige drager på Drupa-messen. Hva snakker vi om? Ricohs nye maskinavatarer selvfølgelig!
ricoh-DSC0676

Fotoprint med stor wow-effekt

Hvordan kan man skille seg ut i et marked i endring? For FotoPhono, som har lang erfaring med å produsere kunsttrykk, var svaret å satse stort på maskinsiden. Ikke minst for å kunne tilby ChromaLuxe-produkter av høy kvalitet.
FotoPhono kollage

Epson trykker på etikett og mikroproduksjon

Epson viser flere store innovasjoner innen etikettprinting under Drupa, men også løsninger for tekstiler samt mikroproduksjon og personalisering.
Epson-7-1024x683

Siste nytt

Merkur Grafisk og Canon inngår strategisk grønt samarbeid

Merkur Grafisk har som en del av bærekraftforpliktelsen inngått et strategisk partnerskap med Canon. Et samarbeid som er synliggjort gjennom anskaffelsen av en høyhastighets inkjetpresse, og som markerer et betydelig steg i implementeringen av gruppens grønne strategi.
canon_merkur-kopi

GV Reklame doblet omsetningen

Verdal-baserte GV Reklame doblet omsetningen nesten uten nyansettelser. Det takket være investeringer i ny Canon-teknologi, mener daglig leder for firmaet, Ole Gunnar Vestvik.
GV-Reklame

Mulighetene med KI er store, men det er også utfordringene

I vår artikkelserie om kunstig intelligens (KI) i den grafiske bransjen snakket vi med Adrian Mayr som er direktør for produktledelse hos Müller Martini. De er kjent for å produsere ferdiggjøringsutstyr i industriell skala.
Adrian-Mayr-pfc-bearb

Klima- og miljøministeren stiller til emballasjeprat med næringslivet

EU har vedtatt ny forordning om emballasje og emballasjeavfall, og Miljødirektoratet jobber med endringer i den norske produsentansvarsordningen. Hva vil dette bety for næringslivet, og hvordan kan næringsliv, industri og myndigheter samarbeide for å nå målene?
foto-ntb-kommunikasjon-andreas-bielland-eriksen-scaled-e1697451622324