Konica Minolta åpner showroom i Tyskland

PUBLISERT: 27 oktober 2016
OPPDATERT: 21 mars

konica_image0031På sitt europeiske hovedkontor i Langenhagen, Tyskland, har Konica Minolta bygget opp et DIS, Digital Imaging Square. Det skal fungere som showroom for å vise og understreke foretakets engasjement og interesse for kunder på det profesjonelle og industrielle trykkmarkedet.

Nesten 20 systemer og flere komplette arbeidsflyt står i det 550 kvadratmeter store showrommet. Produksjonsprint på inngangsnivå og storformatproduksjon vises i Light Production-rommet, og i Mid Production Print showcase-rommet kommer Bizhub Press-serien til å stå i fokus.

I Industrial Print-rommet kommer etikettpressen Bizhub Press C71cf og uv-blekkpressen Accuriojet KM-1 B2 til å stå sammen med MGI-produkter.

– Vi er meget glade for å kunne åpne vår nye DIS. Vår ledelsesfilosofi er å skape ny verdi, denne gangen legger vi til nye verdier som industriprintløsninger til vår profesjonelle print-virksomhet. I denne bransjen har vi utviklet et sterkt nærvær i løpet av de siste årene. DIS er et sted som vi deler med våre kunder, som kan teste sine applikasjoner med våre løsninger slik at de kan gjøre sine innovative idéer til virkelighet og skape ny verdi for sine kunder, sier Ikuo Nakagawa, administrerende direktør for Konica Minolta Business Solutions Europa.

Les videre

100 eksemplarer av Revoria Press PC1120 installerte i Europa

Fujifilm har nå gjort sin installasjon nummer hundre av sin flaggskipsprinter Revoria Press PC1120 i Europa. Tonerpressen har vunnet flere utmerkelser gjennom årene.
revoria-pc1120

NIZE equipment blir Elitron-forhandler

NIZE Equipment, en nordisk distributør av storformatskrivere, skjæremaskiner og programvare, kunngjør et nytt strategisk partnerskap med Elitron, den italienske giganten innen digital skjæreteknologi.
Elitron_NIZE_Equipment

Agfa og EFI innleder samarbeid: "En milepæl"

Det globale strategiske partnerskapet beskrives i en felles pressemelding som en milepæl innen inkjetbasert storformatprinting. I praksis betyr dette at Agfa integrerer EFIs rull-til-rull-system i sitt sortiment, og at EFI vil tilby Agfas hybridmaskiner med inkjetteknologi.
EFI-Agfa-2-1024x683

WERA starter det nye året med ny ledelse

Reklame, trykkeri- og kommunikasjonshuset WERA i Telemark rokerer i ledelsen og tar sats inn i 2024. Det betyr at tidligere daglig leder Kjersti Hole Haatveit overrekker stafettpinnen til Dag Brekke-Rasmussen.
Wera bild

Siste nytt

Kreativ fresing og skjæring i fokus

Kongsberg PCS och MultiCam kjører en favoritt i reprise fra fjorårets Fespa og viser hver sin flaggskipsmodell: skjærebordet C24 og CNC-fresen Apex3R.
Kongsberg 2 w

Ellco Etikett først med Mark Andy Digital Series HD i Norge

Etikettprodusenten Ellco Etikett har installert en Mark Andy Digital Series HD-presse i sitt anlegg på Gjelleråsen i Nittedal, rett utenfor Oslo.
Ellco-1588

"Om et år snakker vi ikke mer om KI, vi bare bruker det"

På vårseminaret til Grafisk bransjeforening Øst i Horten skal de blant annet snakke om KI - kunstig intelligens, og hva det betyr for grafisk bransje og andre industriområder. Men om et år eller to vil vi ikke lenger ha foredrag og kurs i KI - det vil være integrert i eksisterende programvare og vi kommer bare til å bruke det uten å tenke så nøye over teknologien bak. Det mener i hvert fall Kåre Bjørn Jensen fra Intellia Consulting.
Kare_01

Landets kanskje viktigste trykkeri er modernisert

Universitet i Oslo (UiO), med over 27 000 studenter og 6 600 ansatte, rommer ikke bare en institusjon for læring – men også et avgjørende trykkeri. Det lille, men betydningsfulle, og svært effektive Grafisk senter har i samarbeid med Canon gjennomført en omfattende moderniseringsprosess med fokus på kvalitet, bærekraft og effektivitet.
Trykkeriet UiO-kopi