Lundeby lanserer stivbindsbøker i små opplag

PUBLISERT: 3 november 2016
OPPDATERT: 3 november

lundeby_1Lundeby & Co Bokbinderi på Hærland lanserer nå en tjeneste for å lage stivbindsbøker i små antall. Produksjonen vil være semimanuell, og foregår «inhouse». Opplagene de sikter seg inn mot vil være 1-100 stk.

Produktet de leverer skal være en skikkelig stivbindsbok, men de vil i første omgang begrense seg til følgende produksjon og konsept:

• Skal være mulig å levere inn løse sett fra digitaltrykk for limfresing hos Lundeby
• Skal være mulig å levere ferdig bokblokk frest hos kunde med nøytralt omslag på 130-170 gram
• De leverer kun stivbind med rett rygg
• De leverer ikke trådheftet stivbind
• De kan levere stivbind med mange typer overtrekk:

– Trykt overtrekk m/ laminat
– Tekstil
– Kunstskinn
– Ekte skinn
– Overtrekk etter eget ønske

lundeby-2

Bøkene kan leveres med laminert smussomslag og de vil få kapitler. Det vil også være muligheter for lesebånd, samt varmepreg med farge eller nøytralt preg.

Lundeby & Co. Bokbinderi as er et tradisjonsrikt ferdiggjøringsfirma, som stadig ekspanderer etter 60 år. De tar seg av all ferdiggjøring etter trykk. Bedriften holder til på 20 000 m² i Hærland utenfor Mysen og er delt opp i flere avdelinger, som tar seg av de ulike elementene i ferdiggjøringsprosessen. Lundeby & Co. Bokbinderi as er et industrielt bokbinderi, med mange og avanserte maskiner. De er et av Nord-Europas største ferdiggjøringsbedrifter, med 200 ansatte og en omsetning på 140 millioner.

For å få tilsendt et prøveeksemplar av de nye stivbindsbøkene eller avtale om et uforpliktende møte for gjennomgang av konseptet kan man kontakte salgssjef Tommy A. Kallasten på mail: tommy.kallasten@lundeby.no, eller telefon: 47 83 67 87.

Prisforespørsler sendes til pris@lundeby.no

Les videre

Mulighetene med KI er store, men det er også utfordringene

I vår artikkelserie om kunstig intelligens (KI) i den grafiske bransjen snakket vi med Adrian Mayr som er direktør for produktledelse hos Müller Martini. De er kjent for å produsere ferdiggjøringsutstyr i industriell skala.
Adrian-Mayr-pfc-bearb

De viste linjer med helautomatisk bokproduksjon

Etterbehandlingseksperter fra Horizon demonstrerte hvordan man lager den smarte fabrikken på Drupa.
Horizon-1

Handel på Drupa: RK Grafisk først i Norge med kjempemaskin fra MGI

RK Grafisk styrker sine muligheter til foredling med partiell lakk og varmfoliering ved å investere i en MGI Jetvarnish 3D Evo75. Handelen ble gjort på Drupa og installasjonen blir den første i Norge.
KM RK Grafisk

Stor skjærebordspesial: Bordene blir større og mer automatiske

Skjærebord finner veien inn i stadig flere grafiske bedrifter. Flatbed-skjæreteknologien rommer så mange muligheter for etterbehandling av spesielle medier, og effektiviteten og automatiseringen vokser raskt.
cut_02

Siste nytt

Merkur Grafisk og Canon inngår strategisk grønt samarbeid

Merkur Grafisk har som en del av bærekraftforpliktelsen inngått et strategisk partnerskap med Canon. Et samarbeid som er synliggjort gjennom anskaffelsen av en høyhastighets inkjetpresse, og som markerer et betydelig steg i implementeringen av gruppens grønne strategi.
canon_merkur-kopi

GV Reklame doblet omsetningen

Verdal-baserte GV Reklame doblet omsetningen nesten uten nyansettelser. Det takket være investeringer i ny Canon-teknologi, mener daglig leder for firmaet, Ole Gunnar Vestvik.
GV-Reklame

Mulighetene med KI er store, men det er også utfordringene

I vår artikkelserie om kunstig intelligens (KI) i den grafiske bransjen snakket vi med Adrian Mayr som er direktør for produktledelse hos Müller Martini. De er kjent for å produsere ferdiggjøringsutstyr i industriell skala.
Adrian-Mayr-pfc-bearb

Klima- og miljøministeren stiller til emballasjeprat med næringslivet

EU har vedtatt ny forordning om emballasje og emballasjeavfall, og Miljødirektoratet jobber med endringer i den norske produsentansvarsordningen. Hva vil dette bety for næringslivet, og hvordan kan næringsliv, industri og myndigheter samarbeide for å nå målene?
foto-ntb-kommunikasjon-andreas-bielland-eriksen-scaled-e1697451622324