Nye nettsider for Grafisk bransjeforening

grafisk_bransjeforening_nettstedGrafisk bransjeforening har fått nytt design på sine hjemmesider, og sidene har fått et nytt motto: «Norges viktigste nettverk for grafiske bedrifter». Også facebooksiden til foreningen har inkorporert dette mottoet på sidens navn.

Bransjeforeningen Grafisk- print og kommunikasjon er en bransjeforening for grafiske bedrifter med en virksomhet som omfatter alt fra kunderådgivning, idearbeid og grafisk design til trykk, ferdiggjøring, produksjon av nettsider, webdesign, print til web og web til print. Foreningen er organisert under Norsk Industri.

I dag består organisasjonen av cirka 140 medlemsbedrifter. Disse leverer varer og tjenester innen forvaltning, foredling og formidling av informasjon og budskap. Medlemsbedriftene representerer cirka 75 prosent av sysselsetting og verdiskaping innenfor grafisk industri i Norge.

Lenker:

Grafisk Bransjeforenings nettsider
Grafisk Bransjeforenings Facebookside

 

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *