Nye koster hos Epson Europe

PUBLISERT: 8 desember 2016
OPPDATERT: 21 mars
Epson WorkForce
Epson WorkForce

Epson Europe har utnevnt to seniordirektører som en del av arbeidet for vekst og investeringer på flere millioner euro i Europa.

Ernest Quingles, leder for Epson i Frankrike, Spania og Portugal, får rollen som direktør med ansvar for bedriftssalg i Europa. Darren Phelps er utnevnt til direktør med ansvar for Epsons Business Imaging and Print-divisjon for EMEAR-regionen.

Utnevnelsene er en del av neste fase i Epsons program for å investere 50 millioner euro i Europa (med fokus på infrastruktur, IT, markedsføring og utvidelse av arbeidsstyrken). Målet er 2 milliarder euro i omsetning i 2020 og utvide den europeiske arbeidsstyrken med 10 prosent.

– Jeg er glad for å kunne fortelle at Ernest Quingles vil lede salgsarbeidet i Europa, sier Rob Clark, Senior Vice President i Epson Europe. – Ernest er en sterk salgsleder som har vært et vellykket medlem av Epson Europes toppledelsesteam i over to år. Han har bidratt til å levere en imponerende salgsvekst i Frankrike, Spania og Portugal.

– Darren Phelps har omfattende erfaring med å utvikle nye kanaler til markedet og har vist seg svært effektiv i sin tidligere rolle som Epsons europeiske leder for forhandlersalg. Darren får ansvar for å administrere Epsons Business Imaging and Print-operasjoner, og skal samarbeide tett med Ernest for å utvikle vår markedsstrategi og implementere nye kanalprogrammer som er skreddersydd for å dekke kundenes behov i Europa.

– Bedriftsblekkskrivere er den store vekstmuligheten for Epson i Europa, fortsetter Clark. – Selskaper som går over fra laser- til blekkskrivere innser at de kan oppnå betydelige konkurransefordeler, inkludert energibesparelser på opptil 96 %, reduksjoner i CO2-utslipp på 92 % og reduksjoner i svinn på 95 %.

Etter hvert som flere organisasjoner går fra laser- til blekkskriverteknologi, er Epson godt posisjonert for å dekke den massive økningen i etterspørselen. Epson har investert 400 millioner euro i nye produksjonsanlegg for blekkskrivere, og vil investere ytterligere 185 millioner euro i PrecisionCore-blekkskriverteknologi de neste tre årene. Den kompakte, svært raske og energieffektive blekkskriverteknologien er velegnet til å dekke behovene i store bedrifter og i sektorer som for eksempel detaljhandel, helsevesen, utdanning og offentlig administrasjon.

Industriforskningsselskapet IDC rapporterer at blekkutskrift for bedrifter representerer en markedsmulighet på 38 milliarder euro* i Europa, og det totale markedet for blekkskrivere vil øke med en hastighet på 10,2 % (CAGR) til og med 2020.

Les videre

Fotoprint med stor wow-effekt

Hvordan kan man skille seg ut i et marked i endring? For FotoPhono, som har lang erfaring med å produsere kunsttrykk, var svaret å satse stort på maskinsiden. Ikke minst for å kunne tilby ChromaLuxe-produkter av høy kvalitet.
FotoPhono kollage

Hatlehols Grafiske tok over Unitrykk

Nytt fra Sunnmøre: Hatlehols Grafiske AS tok over Unitrykk AS fra 1. juni.
102646849

Aksell styrker sin kapasitet sammen med Ricoh

Ricoh Norge kunngjør signeringen av en betydelig ny ordre med Aksell i forbindelse med Drupa-messen i Düsseldorf. Avtalen gjelder tonerpressen Ricoh Pro C9500 som ble lansert i fjor høst.
Ricoh Aksell

Bransjens beste ble kåret under EDP Awards

Under Drupa delte European Digital Press Association (EDP) ut sine årlige priser EDP Awards. Totalt fikk 24 vinnere tildelt en plakett i sju ulike kategorier. Benny Landa fikk utmerkelsen ”Lifetime Achievement Award” som ble utdelt for første gang.
edpawards02024-highres-32-1024x683

Siste nytt

Handel på Drupa: RK Grafisk først i Norge med kjempemaskin fra MGI

RK Grafisk styrker sine muligheter til foredling med partiell lakk og varmfoliering ved å investere i en MGI Jetvarnish 3D Evo75. Handelen ble gjort på Drupa og installasjonen blir den første i Norge.
KM RK Grafisk

Stor skjærebordspesial: Bordene blir større og mer automatiske

Skjærebord finner veien inn i stadig flere grafiske bedrifter. Flatbed-skjæreteknologien rommer så mange muligheter for etterbehandling av spesielle medier, og effektiviteten og automatiseringen vokser raskt.
cut_02

Produktregn hos jubilerende Plockmatic

Plockmatic stiller med rekordmange nye produkter under årets Drupa. Ikke minst en ny generasjon av den trofaste Morgana DigiFold som har fått tillegg av Ultra.
Plockmatic-1-1024x683

Ricoh: "Alle vil se utviklingen på inkjetsiden"

Bli med Sign&Print på en omvisning blant raske jaguarer, ørner og kraftige drager på Drupa-messen. Hva snakker vi om? Ricohs nye maskinavatarer selvfølgelig!
ricoh-DSC0676