Nye koster hos Epson Europe

Epson WorkForce

Epson WorkForce

Epson Europe har utnevnt to seniordirektører som en del av arbeidet for vekst og investeringer på flere millioner euro i Europa.

Ernest Quingles, leder for Epson i Frankrike, Spania og Portugal, får rollen som direktør med ansvar for bedriftssalg i Europa. Darren Phelps er utnevnt til direktør med ansvar for Epsons Business Imaging and Print-divisjon for EMEAR-regionen.

Utnevnelsene er en del av neste fase i Epsons program for å investere 50 millioner euro i Europa (med fokus på infrastruktur, IT, markedsføring og utvidelse av arbeidsstyrken). Målet er 2 milliarder euro i omsetning i 2020 og utvide den europeiske arbeidsstyrken med 10 prosent.

– Jeg er glad for å kunne fortelle at Ernest Quingles vil lede salgsarbeidet i Europa, sier Rob Clark, Senior Vice President i Epson Europe. – Ernest er en sterk salgsleder som har vært et vellykket medlem av Epson Europes toppledelsesteam i over to år. Han har bidratt til å levere en imponerende salgsvekst i Frankrike, Spania og Portugal.

– Darren Phelps har omfattende erfaring med å utvikle nye kanaler til markedet og har vist seg svært effektiv i sin tidligere rolle som Epsons europeiske leder for forhandlersalg. Darren får ansvar for å administrere Epsons Business Imaging and Print-operasjoner, og skal samarbeide tett med Ernest for å utvikle vår markedsstrategi og implementere nye kanalprogrammer som er skreddersydd for å dekke kundenes behov i Europa.

– Bedriftsblekkskrivere er den store vekstmuligheten for Epson i Europa, fortsetter Clark. – Selskaper som går over fra laser- til blekkskrivere innser at de kan oppnå betydelige konkurransefordeler, inkludert energibesparelser på opptil 96 %, reduksjoner i CO2-utslipp på 92 % og reduksjoner i svinn på 95 %.

Etter hvert som flere organisasjoner går fra laser- til blekkskriverteknologi, er Epson godt posisjonert for å dekke den massive økningen i etterspørselen. Epson har investert 400 millioner euro i nye produksjonsanlegg for blekkskrivere, og vil investere ytterligere 185 millioner euro i PrecisionCore-blekkskriverteknologi de neste tre årene. Den kompakte, svært raske og energieffektive blekkskriverteknologien er velegnet til å dekke behovene i store bedrifter og i sektorer som for eksempel detaljhandel, helsevesen, utdanning og offentlig administrasjon.

Industriforskningsselskapet IDC rapporterer at blekkutskrift for bedrifter representerer en markedsmulighet på 38 milliarder euro* i Europa, og det totale markedet for blekkskrivere vil øke med en hastighet på 10,2 % (CAGR) til og med 2020.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *