Mimaki lanserer kebab-printer

kebab_01Kebab-printeren eller snarere kebab-modulen har fått sitt navn etter prosessen hvor kebaben roterer i midten mens den behandles (grilles). I kebab-modulen kan du legge sylindriske objekter f.eks. flasker, som så kan printes hele veien rundt (360 grader).
Mimaki har utviklet modulen til deres nye UJF-3042 MkII og UJF-6042 MkII printere samt UJF-7151 pluss-modellen. I modulen er det montert noen ruller som gjør det mulig å printe på sylindriske objekter med en diameter fra 10 til 110 millimeter, hvilket dekker de fleste vann- og vinflasker, stearinlys, deodoranter og mange andre objekter.
UJF-3042 MkII-printeren er kompatible med Kebab MkII-modulen, mens de to andre printerne må benytte Kebab MkII L-modulen.
Mike Horsten, General marketing manager for Mimaki EMEA forteller:
– Våre kunder har vært særdeles kreative i bruken av kebab-modulen, og for mange har det åpnet for helt nye forretningsmuligheter. Kosmetikk er et godt eksempel på hvor de mange lands forskjellige merkelovgivning gjør det fornuftig å printe små opplag direkte på boksen. Det har også blitt mer alminnelig å lage personaliserte flasker eller bokser til spesielle begivenheter, f.eks. dedikerte vinflasker til brylluper eller bokser til sportsarrangementer, hvor gjestene kan få et minne med hjem. Kundene er begeistrede og derfor gjør vi nå modulene tilgjengelige for våre nye desktopprintere.

Kebab-modulen er her installert i en UJF-3042 MkII.

Kebab-modulen er her installert i en UJF-3042 MkII.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *