MGI JetVarnish 3DS iFoil hos Thure Trykk

PUBLISERT: 22 desember 2016
OPPDATERT: 22 desember

thuretrykkKonica Minolta har nylig installert en MGI JetVarnish 3DS iFoil hos Thure Trykk. Det betyr unike trykksaker med spottlakk og foliering for kunder av trykkeriet.

– Dette er noe vi har stor tro på, sier daglig leder Jan Thure Halvorsen hos Thure Trykk. Vi ønsker å gi våre kunder en økt merverdi og det lille ekstra. Med MGI-løsningen kan vi tilby unike trykksaker med spottlakk i en kombinasjon med foliering, – gull, sølv eller andre farger, i så vel små som store opplag. Bruksområdet vil være stort, her er det opp til oss og kundene å være kreative. Differensiering og dermed økt oppmerksomhet er en nøkkel til suksess for oss. Det samme gjelder for våre kunder, avslutter Halvorsen.

MGi JetVarnish 3DS iFoil legger på spottlakk med en 3D-effekt og/eller i en kombinasjon med folie.

Maskinen vil også få en skanner som leser bilderegistreringen på hvert enkelt ark. Dette sikrer en optimal pasning og krever tilnærmet ingen operatørjusteringer mellom ulike jobber.

Salgssjef Roger Wiig i Konica Minolta sier: – Det er en spennende kombinasjon med MGI Jet Varnish og Thure Trykk. De er et veldig kreativt og fremoverlent trykkeri med høy kompetanse som helt sikkert vil finne mange nye bruksområder og bredde produktporteføljen med denne type teknologi.

Les videre

Mulighetene med KI er store, men det er også utfordringene

I vår artikkelserie om kunstig intelligens (KI) i den grafiske bransjen snakket vi med Adrian Mayr som er direktør for produktledelse hos Müller Martini. De er kjent for å produsere ferdiggjøringsutstyr i industriell skala.
Adrian-Mayr-pfc-bearb

Ålgård Offset handlet for 12 millioner på Drupa

Ålgård Offset investerte 12 millioner kroner i ny stiftemaskin fra Müller Martini på Drupa-messen.
aalgaard-drupa1

De viste linjer med helautomatisk bokproduksjon

Etterbehandlingseksperter fra Horizon demonstrerte hvordan man lager den smarte fabrikken på Drupa.
Horizon-1

Handel på Drupa: RK Grafisk først i Norge med kjempemaskin fra MGI

RK Grafisk styrker sine muligheter til foredling med partiell lakk og varmfoliering ved å investere i en MGI Jetvarnish 3D Evo75. Handelen ble gjort på Drupa og installasjonen blir den første i Norge.
KM RK Grafisk

Siste nytt

Merkur Grafisk og Canon inngår strategisk grønt samarbeid

Merkur Grafisk har som en del av bærekraftforpliktelsen inngått et strategisk partnerskap med Canon. Et samarbeid som er synliggjort gjennom anskaffelsen av en høyhastighets inkjetpresse, og som markerer et betydelig steg i implementeringen av gruppens grønne strategi.
canon_merkur-kopi

GV Reklame doblet omsetningen

Verdal-baserte GV Reklame doblet omsetningen nesten uten nyansettelser. Det takket være investeringer i ny Canon-teknologi, mener daglig leder for firmaet, Ole Gunnar Vestvik.
GV-Reklame

Mulighetene med KI er store, men det er også utfordringene

I vår artikkelserie om kunstig intelligens (KI) i den grafiske bransjen snakket vi med Adrian Mayr som er direktør for produktledelse hos Müller Martini. De er kjent for å produsere ferdiggjøringsutstyr i industriell skala.
Adrian-Mayr-pfc-bearb

Klima- og miljøministeren stiller til emballasjeprat med næringslivet

EU har vedtatt ny forordning om emballasje og emballasjeavfall, og Miljødirektoratet jobber med endringer i den norske produsentansvarsordningen. Hva vil dette bety for næringslivet, og hvordan kan næringsliv, industri og myndigheter samarbeide for å nå målene?
foto-ntb-kommunikasjon-andreas-bielland-eriksen-scaled-e1697451622324