MGI JetVarnish 3DS iFoil hos Thure Trykk

PUBLISERT: 22 desember 2016
OPPDATERT: 22 desember

thuretrykkKonica Minolta har nylig installert en MGI JetVarnish 3DS iFoil hos Thure Trykk. Det betyr unike trykksaker med spottlakk og foliering for kunder av trykkeriet.

– Dette er noe vi har stor tro på, sier daglig leder Jan Thure Halvorsen hos Thure Trykk. Vi ønsker å gi våre kunder en økt merverdi og det lille ekstra. Med MGI-løsningen kan vi tilby unike trykksaker med spottlakk i en kombinasjon med foliering, – gull, sølv eller andre farger, i så vel små som store opplag. Bruksområdet vil være stort, her er det opp til oss og kundene å være kreative. Differensiering og dermed økt oppmerksomhet er en nøkkel til suksess for oss. Det samme gjelder for våre kunder, avslutter Halvorsen.

MGi JetVarnish 3DS iFoil legger på spottlakk med en 3D-effekt og/eller i en kombinasjon med folie.

Maskinen vil også få en skanner som leser bilderegistreringen på hvert enkelt ark. Dette sikrer en optimal pasning og krever tilnærmet ingen operatørjusteringer mellom ulike jobber.

Salgssjef Roger Wiig i Konica Minolta sier: – Det er en spennende kombinasjon med MGI Jet Varnish og Thure Trykk. De er et veldig kreativt og fremoverlent trykkeri med høy kompetanse som helt sikkert vil finne mange nye bruksområder og bredde produktporteføljen med denne type teknologi.

Les videre

Elitron er på plass hos NIZE equipment

Etter 14 dager med installasjon og intensiv opplæring er NIZE-equipment klart til å vise frem det siste tilskuddet til deres produktportefølje. Det er det italienske high-end skjære- og fresebordet Elitron Kombo SDC+ i formatet 320 x 210 cm de har montert i sitt demosenter i Odder i Danmark.
nize_elitron_02-1

100 Revoria Press PC1120 installert i Europa

Fujifilm har nå gjort den hundrede installasjonen av flaggskipet Revoria Press PC1120-modellen i Europa. Tonerpressen har vunnet flere priser opp gjennom årene.
Gibon7-768x512-1

Summa automatiserer arbeidsflyten for inline skjæring

Summa viste blant annet inline-løsninger med matere til sine digitale skjærebord og tekstillaserkuttere under Fespa.
bob-summa

Gnistrende presisjon med iEchos nye laserstans

IEcho hadde med seg en rekke skjæremaskiner til Fespa. Den som kanskje fanget de besøkendes interesse mest var laserskjæremaskinen LCT350, som i gnistrende fei skar ut etiketter.
laserstans2

Siste nytt

GV Reklame tar sats – kjøper Sats & Trykk

Fra 1. juni 2024 vil to Verdalsselskaper bli et når GV Reklame kjøper Sats & Trykk, og to ansatte fra Sats & Trykk flytter inn i lokalene i Venusvegen.
Sats Trykk

18 tips til hva du kan se på Drupa

Vår reporter var på plass på forhåndspresentasjonen av en del av utstillerne på årets Drupa, og fikk notert seg en del av det som blir å se og teste på de forskjellige standene.
Kollage 18 tips

Marabu støttet sine leverandører under Fespa

Marabu hadde ingen egen stand på årets Fespamesse, men var der for å hjelpe sine leverandører. Sign & Print fulgte Victor Bildsten, digital salgssjef i Marabu Skandinavia, på en omvisning i standene.
Vanguard-1-1024x683

Toppsjef forlater Heidelberg

Ludwin Monz har ifølge en pressemelding fra Heidelberg valgt å trekke seg fra sin stilling som administrerende direktør. Han blir erstattet av Jürgen Otto, som kommer med flere tiår med erfaring i bærekraftig styring av store industribedrifter, supplert med erfaring i turn-around management de siste årene.
Ludwin_monz