Papyrus kjøper opp Olsonic AB

PUBLISERT: 22 desember 2016
OPPDATERT: 21 mars

olsonicPapyrus kjøper opp Olsonic AB, en svensk fullservicegrossist innen Viscom. Foretaket, med en omsetning på cirka 70 millioner kroner, er markedsledende innen effektive trykk- og presentasjonsløsninger i Sverige. Olsonic tilbyr software og hardware for små og store formater sammen med installasjon, ettermarkedstjenester og utdanning. Niklas Rydbeck, adm dir og majoritetseier i Olsonic kommer til å ha en nøkkelrolle i Papyrus fremtidige satsninger innen Viscom.  – Vi er meget fornøyd med oppkjøpet av Olsonic og at hele teamet følger med til Papyrus. Olsonic med sin sterke markedsposisjon innen segmentet visuell kommunikasjon, kommer på en meget positiv måte å utvide og styrke tilbudet til våre kunder, sier Niklas Järbur, Managing Director for Printing & Creative Solutions i Norden og Baltikum. – Med vår forsterkede nærvær i de raskt voksende segmentene Viscom og Large Format Printing, fortsetter vi å utvikle vår ledende posisjon i Norden og Baltikum. I og med sammenslåingen med Papyrus, bredder vi vår kundebase og får en sterk plattform for fremtidig vekst og utvikling innen Viscom. Personlig ser jeg frem til å bli en del av Papyrus med ansvar for å drive Viscom-virksomheten i Skandinavia, sier Niklas Rydbeck, adm dir i Olsonic.

Les videre

Stor forretning i Sverige: Åtta45 kjøper opp By Wind og GBGT Box

Trykkeriet By Wind og emballasjeselskapet GBGT Box blir en del av Åtta45. En utvidelse som vil øke selskapets produksjonskapasitet innen både trykking og emballasje.
Atta45-ver-2-1024x683

Scandinavian Print Group ekspanderer ytterligere

Scandinavian Print Group (SPG) med hovedkontor i Skarpnäck utenfor Stockholm kjøper danske Step Print Power.
Esben_Mols_Kabell

Fotoprint med stor wow-effekt

Hvordan kan man skille seg ut i et marked i endring? For FotoPhono, som har lang erfaring med å produsere kunsttrykk, var svaret å satse stort på maskinsiden. Ikke minst for å kunne tilby ChromaLuxe-produkter av høy kvalitet.
FotoPhono kollage

Hatlehols Grafiske tok over Unitrykk

Nytt fra Sunnmøre: Hatlehols Grafiske AS tok over Unitrykk AS fra 1. juni.
102646849

Siste nytt

Satser på eskeproduksjon i små serier

Stavangerbaserte Norengros Kjosavik ser en økt etterspørsel etter esker med trykk i mindre serier. Derfor har de investert i en HP Latex R2000.
norengros-Hjalmar

HP lover nyheter om storformat til høsten

På HPs stand under Drupa var det nyheter i Indigo- og PageWide-seriene som skulle være mest i søkelyset. Men snart loves det nyheter også i storformatsegmentet.
HP-Paula-1024x683

Stor forretning i Sverige: Åtta45 kjøper opp By Wind og GBGT Box

Trykkeriet By Wind og emballasjeselskapet GBGT Box blir en del av Åtta45. En utvidelse som vil øke selskapets produksjonskapasitet innen både trykking og emballasje.
Atta45-ver-2-1024x683

De viste linjer med helautomatisk bokproduksjon

Etterbehandlingseksperter fra Horizon demonstrerte hvordan man lager den smarte fabrikken på Drupa.
Horizon-1