Impleo vokser og utvider

Impleo er i stadig vekst, og teamet gleder seg til å vise Nordens mest solgte web2print-løsning på Sign&Print i februar. Her Mats Frøiland, Ane Jensen og Stein Høiem.

Impleo er i stadig vekst, og teamet gleder seg til å vise Nordens mest solgte web2print-løsning på Sign&Print i februar. Her Mats Frøiland, Ane Jensen og Stein Høiem.

Det norske programvareselskapet Impleo har opplevd vekst gjennom flere år, og deres web2print-løsning regnes som Nordens ledende på sitt område. Ane Jensen er siste tilvekst til selskapet, og hun vil arbeide med optimalisering og tilpasning av Impleo Web2print for nordiske kunder, både produksjonsbedrifter og generelt næringsliv. Ane har en bachelor-grad i visuell kommunikasjon fra Høgskolen i Sørøst-Norge, og også bransjeerfaring fra grafiske produksjonsmiljøer.

I tillegg til løsninger for web2print, utvikler Impleo også produksjonsløsninger for kampanjegjennomføring, digitalt mediearkiv med mer, løsninger som hele veien er utviklet i nær dialog med kundene. Løsningene kjennetegnes av brukervennlighet og fleksibilitet, og beskrives like gjerne som ”web2anything” som ”web2print”. Under Sign&Print Scandinavia i Stockholm i februar vil Impleo vise sine løsninger i kombinasjon med ulike produksjonsmiljøer hos samarbeidspartnere, og her treffes både Ane Jensen og selskapets øvrige løsningskonsulenter og utviklere.

Mer informasjon på www.impleo.no

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *