Impleo vokser og utvider

PUBLISERT: 3 januar 2017
OPPDATERT: 3 januar
Impleo er i stadig vekst, og teamet gleder seg til å vise Nordens mest solgte web2print-løsning på Sign&Print i februar. Her Mats Frøiland, Ane Jensen og Stein Høiem.
Impleo er i stadig vekst, og teamet gleder seg til å vise Nordens mest solgte web2print-løsning på Sign&Print i februar. Her Mats Frøiland, Ane Jensen og Stein Høiem.

Det norske programvareselskapet Impleo har opplevd vekst gjennom flere år, og deres web2print-løsning regnes som Nordens ledende på sitt område. Ane Jensen er siste tilvekst til selskapet, og hun vil arbeide med optimalisering og tilpasning av Impleo Web2print for nordiske kunder, både produksjonsbedrifter og generelt næringsliv. Ane har en bachelor-grad i visuell kommunikasjon fra Høgskolen i Sørøst-Norge, og også bransjeerfaring fra grafiske produksjonsmiljøer.

I tillegg til løsninger for web2print, utvikler Impleo også produksjonsløsninger for kampanjegjennomføring, digitalt mediearkiv med mer, løsninger som hele veien er utviklet i nær dialog med kundene. Løsningene kjennetegnes av brukervennlighet og fleksibilitet, og beskrives like gjerne som ”web2anything” som ”web2print”. Under Sign&Print Scandinavia i Stockholm i februar vil Impleo vise sine løsninger i kombinasjon med ulike produksjonsmiljøer hos samarbeidspartnere, og her treffes både Ane Jensen og selskapets øvrige løsningskonsulenter og utviklere.

Mer informasjon på www.impleo.no

Les videre

Smarte fabrikker trenger smart service

Müller Martini innså tidlig at en smart fabrikk, utformet for produktivitet også trenger en innovativ servicetilnærming. Tiden er ute for den gamle filosofien med at ting går i stykker og så skal de repareres. På Drupa demonstrerer de den modulære programvaren MMServices.
PI-2402-drupa_MMServices_1

Gelato lanserer arbeidsflyt-programvare

I forbindelse med Drupa benytter den norske trykkeri- og logistikkgiganten Gelato anledningen til å lansere Gelato Connect, en intuitiv programvare for trykkproduksjon der hele arbeidsflyten kan styres fra én enkelt plattform.
Gelato Henrik

Fem måter KI transformerer trykkproduksjon på

KI vil endre grafisk trykkproduksjon. Sander Sondaal, Director of Commercial Print Sales hos Ricoh Graphic Communications, lister opp fem måter det vil skje på.
FotoJet-52

Konica Minolta lanserer ny B2-inkjet printer

Med sine 2400 m2 har Konica Minolta den syvende største standen på den grafiske messen Drupa. 150 personer vil stå for å ta imot de mange gjestene.
drupa24_konica

Siste nytt

GV Reklame tar sats – kjøper Sats & Trykk

Fra 1. juni 2024 vil to Verdalsselskaper bli et når GV Reklame kjøper Sats & Trykk, og to ansatte fra Sats & Trykk flytter inn i lokalene i Venusvegen.
Sats Trykk

18 tips til hva du kan se på Drupa

Vår reporter var på plass på forhåndspresentasjonen av en del av utstillerne på årets Drupa, og fikk notert seg en del av det som blir å se og teste på de forskjellige standene.
Kollage 18 tips

Marabu støttet sine leverandører under Fespa

Marabu hadde ingen egen stand på årets Fespamesse, men var der for å hjelpe sine leverandører. Sign & Print fulgte Victor Bildsten, digital salgssjef i Marabu Skandinavia, på en omvisning i standene.
Vanguard-1-1024x683

Toppsjef forlater Heidelberg

Ludwin Monz har ifølge en pressemelding fra Heidelberg valgt å trekke seg fra sin stilling som administrerende direktør. Han blir erstattet av Jürgen Otto, som kommer med flere tiår med erfaring i bærekraftig styring av store industribedrifter, supplert med erfaring i turn-around management de siste årene.
Ludwin_monz