Konica Minolta lanserer etikettprinter

PUBLISERT: 18 januar 2017
OPPDATERT: 18 januar

konicaminolta_etikettprinterMed den nye modellen PRESS C71cf tar Konica Minolta steget inn i markedet for profesjonell etikettprint.

Stor tro på produktet
Markedet for digital produksjon av etiketter forventes å vokse mye de kommende årene. – Vi har stor tro på et slikt produkt. Det har høy produktivitet og printkvalitet, enkle vedlikeholdsrutiner og kompatibilitet med et bredt spekter av etikettmedia. Det hele til en fornuftig investering sammenlignet med andre systemer, sier produktsjef Morten Hegge.

Mange plussider
Fordelene med overgang fra tradisjonelt flexotrykk til digitalproduksjon av etiketter er mange. Modellen er basert på velrenommert printteknologi og tilpasset et printvolum på opp til ca. 25.000 løpemeter pr. mnd. PRESS C71cf printer opp til 18 løpemeter pr. minutt med en oppløsning på 1200 x1200 dpi x 8 bit. Konica Minolta ivaretar hele produksjonsleddet med etikettprint – egen tilpasset utskytning-programvare, print, nødvendig ferdiggjøring og selvfølgelig service og support.

Se film av hvordan etikettprinteren fungerer:

Les videre

100 Revoria Press PC1120 installert i Europa

Fujifilm har nå gjort den hundrede installasjonen av flaggskipet Revoria Press PC1120-modellen i Europa. Tonerpressen har vunnet flere priser opp gjennom årene.
Gibon7-768x512-1

HP lanserer fire nye digitalpresser

HP annonserte like før påske lansering av fire nye digitalpresser, HP Indigo 120K, Indigo 18K, Indigo 7K Secure og Indigo V2 for det kommersielle markedet.
hp123

Xeikons Lion tar digitaltrykket videre

Xeikon har lansert Lion LX3000, en ny digital etikettpresse med et nytt kontrollsystem som gir høy produktivitet og etikettkvalitet med god ytelse.
Xeikonz

DTG-printer lanseres for myke trykk på sportstøy

Ricoh ønsker å fylle et hull i markedet med sin nye DTG-skriver for polyestertrykk.
rioch-dtg

Siste nytt

Smarte fabrikker trenger smart service

Müller Martini innså tidlig at en smart fabrikk, utformet for produktivitet også trenger en innovativ servicetilnærming. Tiden er ute for den gamle filosofien med at ting går i stykker og så skal de repareres. På Drupa demonstrerer de den modulære programvaren MMServices.
PI-2402-drupa_MMServices_1

Epson vil endre spillereglene for de små produsenter

Under temaet "Presis, kompakt og energisparende" lanserer Epson sine Drupa-planer.
Det er flere spennende nyheter å se frem til.
Epson_Drupa

Unge voksne mest interessert i bærekraftig emballasje

I følge plastemballasjegiganten ALPLAs "2024 Sustainability and Convenience in Packaging Survey", prioriterer yngre kjøpere (18-34 år) bærekraftig emballasje til det punktet at de er villige til å bruke mer, reise videre og gjøre andre ekstra anstrengelser for å sikre at kjøpene deres inkluderer miljøvennlig emballasje.
alplax

Gelato lanserer arbeidsflyt-programvare

I forbindelse med Drupa benytter den norske trykkeri- og logistikkgiganten Gelato anledningen til å lansere Gelato Connect, en intuitiv programvare for trykkproduksjon der hele arbeidsflyten kan styres fra én enkelt plattform.
Gelato Henrik