Horizon satser i Norden

PUBLISERT: 1 februar 2017
OPPDATERT: 1 februar

Banner_HorizonHorizon styrker bånd til de nordiske landene: Lokale salgs- og serviceorganisasjoner etablert

Horizon, en av verdens ledende produsenter av ferdiggjøringsløsninger for trykkebransjen, intensiverer sin tilstedeværelse i markedene Norge, Sverige, Danmark og Finland. Ved å etablere regionale salgs- og serviceorganisasjoner og gjøre markeds- og teknisk materiell tilgjengelig i de repektive lokale språkene, er Horizons formål å strømlinjeforme kundeopplevelsen. Alle Horizons aktiviteter i de nordiske markedene vil bli tatt initiativ til og koordinert fra Horizon GmbH, den tyske filialen av Horizon International Inc. med hovedkvarter i nærheten av Hamburg.

Møt Horizon i Stockholm på Sign & Print messen (7 til 9 februar).

Ledende i automatisering av etterarbeid av trykk
Horizon porteføljen inneholder løsninger for alle typer ferdiggjøring og produktspesifikasjoner, inkludert innbindere, stiftere, heftemakere, skjære- og foldemaskiner. På grunn av den integrerte TOUCH&WORK teknologien for enkel håndtering via berøringsskjerm og en industriledende grad av automatisering, er Horizons løsninger ideelt egnet for trykkerier som er ute etter å betraktelig redusere faktorer som innstillingstider, papirsøppel og jobbkostnader, samtidig som den høyeste produktkvaliteten opprettholdes. I tillegg til enkeltstående produkter tilbyr Horizon en rekke fullstendig integrerte Smart Finishing løsninger for kontinuerlig arbeidsflyt fra prepress til sluttprodukt ­– uten noen manuelle operasjoner imellom.

Hva kunder i de nordiske landene kan forvente
Regionale Horizon salgs- og servicerepresentanter i de nordiske landene snakker innfødt landets språk og har dybdekjennskap til produktene og lokale markedskrav. Alt skriftlig materiale fra nettsiden til tekniske manualer og kommunikasjon i forbindelse med ordre og transaksjoner vil presenteres i det respektive lokale språket.

Gjennom dette opplegget vil kunder nå ha tilgang til tjenestene og ekspertisen til det europeiske kompetansesenteret til Horizon like ved Hamburg, inklusive omfattende teknisk tilpasninger såvel som skreddersydde konsepter for vedlikehold og levering av reservedeler. I tillegg til dette ønsker Horizon Academy nå alle besøkende fra de nordiske landene velkommen, for å oppleve Horizons portefølje i aksjon og under reelle forhold.

Lenke: Horizons Norske sider

Les videre

Mulighetene med KI er store, men det er også utfordringene

I vår artikkelserie om kunstig intelligens (KI) i den grafiske bransjen snakket vi med Adrian Mayr som er direktør for produktledelse hos Müller Martini. De er kjent for å produsere ferdiggjøringsutstyr i industriell skala.
Adrian-Mayr-pfc-bearb

De viste linjer med helautomatisk bokproduksjon

Etterbehandlingseksperter fra Horizon demonstrerte hvordan man lager den smarte fabrikken på Drupa.
Horizon-1

Handel på Drupa: RK Grafisk først i Norge med kjempemaskin fra MGI

RK Grafisk styrker sine muligheter til foredling med partiell lakk og varmfoliering ved å investere i en MGI Jetvarnish 3D Evo75. Handelen ble gjort på Drupa og installasjonen blir den første i Norge.
KM RK Grafisk

Stor skjærebordspesial: Bordene blir større og mer automatiske

Skjærebord finner veien inn i stadig flere grafiske bedrifter. Flatbed-skjæreteknologien rommer så mange muligheter for etterbehandling av spesielle medier, og effektiviteten og automatiseringen vokser raskt.
cut_02

Siste nytt

Merkur Grafisk og Canon inngår strategisk grønt samarbeid

Merkur Grafisk har som en del av bærekraftforpliktelsen inngått et strategisk partnerskap med Canon. Et samarbeid som er synliggjort gjennom anskaffelsen av en høyhastighets inkjetpresse, og som markerer et betydelig steg i implementeringen av gruppens grønne strategi.
canon_merkur-kopi

GV Reklame doblet omsetningen

Verdal-baserte GV Reklame doblet omsetningen nesten uten nyansettelser. Det takket være investeringer i ny Canon-teknologi, mener daglig leder for firmaet, Ole Gunnar Vestvik.
GV-Reklame

Mulighetene med KI er store, men det er også utfordringene

I vår artikkelserie om kunstig intelligens (KI) i den grafiske bransjen snakket vi med Adrian Mayr som er direktør for produktledelse hos Müller Martini. De er kjent for å produsere ferdiggjøringsutstyr i industriell skala.
Adrian-Mayr-pfc-bearb

Klima- og miljøministeren stiller til emballasjeprat med næringslivet

EU har vedtatt ny forordning om emballasje og emballasjeavfall, og Miljødirektoratet jobber med endringer i den norske produsentansvarsordningen. Hva vil dette bety for næringslivet, og hvordan kan næringsliv, industri og myndigheter samarbeide for å nå målene?
foto-ntb-kommunikasjon-andreas-bielland-eriksen-scaled-e1697451622324