Horizon satser i Norden

Banner_HorizonHorizon styrker bånd til de nordiske landene: Lokale salgs- og serviceorganisasjoner etablert

Horizon, en av verdens ledende produsenter av ferdiggjøringsløsninger for trykkebransjen, intensiverer sin tilstedeværelse i markedene Norge, Sverige, Danmark og Finland. Ved å etablere regionale salgs- og serviceorganisasjoner og gjøre markeds- og teknisk materiell tilgjengelig i de repektive lokale språkene, er Horizons formål å strømlinjeforme kundeopplevelsen. Alle Horizons aktiviteter i de nordiske markedene vil bli tatt initiativ til og koordinert fra Horizon GmbH, den tyske filialen av Horizon International Inc. med hovedkvarter i nærheten av Hamburg.

Møt Horizon i Stockholm på Sign & Print messen (7 til 9 februar).

Ledende i automatisering av etterarbeid av trykk
Horizon porteføljen inneholder løsninger for alle typer ferdiggjøring og produktspesifikasjoner, inkludert innbindere, stiftere, heftemakere, skjære- og foldemaskiner. På grunn av den integrerte TOUCH&WORK teknologien for enkel håndtering via berøringsskjerm og en industriledende grad av automatisering, er Horizons løsninger ideelt egnet for trykkerier som er ute etter å betraktelig redusere faktorer som innstillingstider, papirsøppel og jobbkostnader, samtidig som den høyeste produktkvaliteten opprettholdes. I tillegg til enkeltstående produkter tilbyr Horizon en rekke fullstendig integrerte Smart Finishing løsninger for kontinuerlig arbeidsflyt fra prepress til sluttprodukt ­– uten noen manuelle operasjoner imellom.

Hva kunder i de nordiske landene kan forvente
Regionale Horizon salgs- og servicerepresentanter i de nordiske landene snakker innfødt landets språk og har dybdekjennskap til produktene og lokale markedskrav. Alt skriftlig materiale fra nettsiden til tekniske manualer og kommunikasjon i forbindelse med ordre og transaksjoner vil presenteres i det respektive lokale språket.

Gjennom dette opplegget vil kunder nå ha tilgang til tjenestene og ekspertisen til det europeiske kompetansesenteret til Horizon like ved Hamburg, inklusive omfattende teknisk tilpasninger såvel som skreddersydde konsepter for vedlikehold og levering av reservedeler. I tillegg til dette ønsker Horizon Academy nå alle besøkende fra de nordiske landene velkommen, for å oppleve Horizons portefølje i aksjon og under reelle forhold.

Lenke: Horizons Norske sider

Tags: , , ,
Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *