Konica Minolta lanserer fem modeller med AccurioPress C2070-serien

PUBLISERT: 1 februar 2017
OPPDATERT: 1 februar

konica_accupress_1Konica Minolta lanserer hele fem forskjeller modellalternativer med AccurioPress C2070-serien. Selskapet mener at super bildekvalitet i kombinasjon med en solid konstruksjon, god funksjonalitet og attraktivt prising gjør dette til den ideelle produksjonsløsningen.

Mer av det gode:
Dette er en videreføring av bizhub PRESS C1070 serien med flere vesentlige forbedringer og nye funksjonaliteter. AccurioPress C2070-serien printer opp til 71 sider pr. minutt og er tilpasset et bredt brukermiljø. Alt fra interne hustrykkerier til større trykkerier har behov for denne, heter det. Et stort utvalg av arbeidsflyt-løsninger og in-line etterbehandling gir trykkerier mulighet til å finne sin optimale løsning.

Forbedringer:konica_accupress_2

  • Støtte for tosidig print på media opp til 350 g/m
  • Bannerprint på media opp til 75 cm lengde fra høyvolums-magasin
  • Forenklet optimalisering av tosidig pasning
  • Forbedret print-egenskaper på strukturert papir
  • Ny og rask dual-scan dokumentmater
  • Nye og raskere kontrollere fra EFI og Konica Minolta.

– De nye maskinegenskapene kombinert med vår AccurioPro arbeidsflyt-programvare, gir trykkeriet en utmerket mulighet for suksess og vekst med digitaltrykk, sier produktsjef Morten Hegge. I tillegg har vi implementert Open API og Internal Web server som gjør det hele til et moderne og fremtidsrettet system.

Konica Minolta vil vise frem hele sitt sortiment på Sign&Print Scandinavia den 7. – 9. februar, og der blir det også premierevisning av de nye maskinene.

Les videre

100 Revoria Press PC1120 installert i Europa

Fujifilm har nå gjort den hundrede installasjonen av flaggskipet Revoria Press PC1120-modellen i Europa. Tonerpressen har vunnet flere priser opp gjennom årene.
Gibon7-768x512-1

HP lanserer fire nye digitalpresser

HP annonserte like før påske lansering av fire nye digitalpresser, HP Indigo 120K, Indigo 18K, Indigo 7K Secure og Indigo V2 for det kommersielle markedet.
hp123

Xeikons Lion tar digitaltrykket videre

Xeikon har lansert Lion LX3000, en ny digital etikettpresse med et nytt kontrollsystem som gir høy produktivitet og etikettkvalitet med god ytelse.
Xeikonz

DTG-printer lanseres for myke trykk på sportstøy

Ricoh ønsker å fylle et hull i markedet med sin nye DTG-skriver for polyestertrykk.
rioch-dtg

Siste nytt

Har Drupa svarene på bransjens utfordringer?

Etter åtte års pause kan vi igjen ta turen til Drupa for å se hva leverandørene mener vi trenger.
drupa24_12

Fem måter KI transformerer trykkproduksjon på

KI vil endre grafisk trykkproduksjon. Sander Sondaal, Director of Commercial Print Sales hos Ricoh Graphic Communications, lister opp fem måter det vil skje på.
FotoJet-52

Elitron er på plass hos NIZE equipment

Etter 14 dager med installasjon og intensiv opplæring er NIZE-equipment klart til å vise frem det siste tilskuddet til deres produktportefølje. Det er det italienske high-end skjære- og fresebordet Elitron Kombo SDC+ i formatet 320 x 210 cm de har montert i sitt demosenter i Odder i Danmark.
nize_elitron_02-1

100 Revoria Press PC1120 installert i Europa

Fujifilm har nå gjort den hundrede installasjonen av flaggskipet Revoria Press PC1120-modellen i Europa. Tonerpressen har vunnet flere priser opp gjennom årene.
Gibon7-768x512-1