Mymago skifter budskap meget enkelt

Er du vant til rollups der du kaster hele stativet hver gang du vil fornye budskapet? Synes du det er problematisk for miljøet, samtidig som det innebærer en unødvendig kostnad?

KFC i Kungsör i Sverige har blitt nordisk distributør av det italienske systemet Mymago. Der skaffer du aluminiumsrammer i valgfri størrelse – for eksempel 180 centimeter høye og 80 centimeter brede. I topp og bunn av rammene sitter det magnetlister.

– Når du skal bestille nye budskap fra ditt trykkeri så får du disse i pappruller og kan deretter med et par klikk selv bytte budskap, forteller Stig Blomberg hos KFC. Trykket kan være på papir, tøy eller noe annet.

– Ti plakater kan sendes i et rør som er mindre enn om du skulle ha sendt en enkelt rollup. Og miljøbelastningen blir minimal, kostnadene synker betraktelig når du skal bytte budskap.

Sign&Print Scandinavia finner du Mymago på stand A 23. Luth Gruppen selger Mymago i Norge.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Swissqprint støtter seg på mer ytelse og automatisering

Tekst: Roger Stormo |

Den sveitsiske storformatspesialisten SwissQprint lytter til sine kunder når det gjelder hastighet, automatisering og større brukermuligheter. Det er rulleprinteren Karibu som nå slippes i en raskere modell med tillegg som automatisk dobbeltsidig utskrift og neonblekk. Sign & Print går i dybden med nyhetene i et intervju med selskapets produktsjef Maurus Zeller.

Publisert av: