Xeikon innbyr til konferanse

Xeikon Café 2017 er en fire dagers utstilling og konferanse, og er rettet mot produsenter av etiketter og emballasje.

Xeikon Café Packaging Innovations 2017 (www.xeikoncafe.com) arrangeres 28. – 31. mars, og selskapet ønsker å samle industrien for å vise frem sine digitale produksjonsløsninger med reell produksjon fra start til sluttprodukt. Rundt 40 leverandører vil vise frem sine løsninger, og mer enn 30 forskjellige produkter vil bli demonstrert.

– Alle partnere av Xeikon Café er ledende leverandører av programvarer, media, forbruksartikler og digitale print- og ferdiggjøringsløsninger, og de har meget god kjennskap til markedet og mulighetene, sier Filip Weymans, Xeikons markedsføringsmann.

Arrangementet er gratis for alle deltakende, og arrangeres i Xeikons hovedkontor i Belgia, som ligger i Duwijckstraat 17, 2500 Lier.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Swissqprint støtter seg på mer ytelse og automatisering

Tekst: Roger Stormo |

Den sveitsiske storformatspesialisten SwissQprint lytter til sine kunder når det gjelder hastighet, automatisering og større brukermuligheter. Det er rulleprinteren Karibu som nå slippes i en raskere modell med tillegg som automatisk dobbeltsidig utskrift og neonblekk. Sign & Print går i dybden med nyhetene i et intervju med selskapets produktsjef Maurus Zeller.

Publisert av: