NOPA ser på fremtidens trykkmarked

Dr Sean Smyth fra Smithers-Pira forteller om fremtidsspådommene mot 2021.

Bli gratis med på NOPAs (Nordic Offset Printing Association) årlige møte i London!
Det europeiske trykkmarkedets utvikling frem mot 2021 står som dagens høydepunkt på NOPAs årlige møte, som er lagt til London den 5-6. april 2017. Sin vane tro har arrangørene lagt seg i selen for å sette sammen et interessant program.

Den 5. april er konferansedag, hvor direktøren for The British Printing Industry Association (BPIA) forteller om trykkmarkedet i England, om Brexits betydelse og hvilken rolle BPIA spiller i det store bildet. Michael Sturgess fra Innvantia Edge forteller om hvilke miljøtendenser som har størst innvirkning på trykkområdet i England.
Det er dessuten innlegg om Content Marketing, hvordan printmediet kan støttes og utvikle seg, og ikke minst dagens siste innlegg «The Future of European Printing to 2021», sett gjennom øynene til det anerkjente analyseinstituttet Smithers-Pira. Det er Dr. Sean Smyth selv som foredrar innlegget. Sean Smyth er forfatter av en rekke bøker og rapporter om den globale grafiske industri.

Den 6. april er det mulighet for å besøke det moderne avistrykkeriet Westferry Printers i Luton. Transport til og fra er organisert av NOPA.
Som virksomhet kan man delta gratis på arrangementet – som prøvedeltaker. Man betaler selv for reise og opphold, men kan delta på såvel konferanse som virksomhetsbesøk uten ekstra omkostninger. Kontakt Mats Olsson hos NOPA for ytterligere informasjon.

Blant de norske medlemmene av NOPA finner man 07 Media, Amedia og Ålgård Offset. I styret for NOPA sitter blant andre Håvard Grjotheim fra 07 Media.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *