Roland DG gir kunder gratis oppdatering

PUBLISERT: 2 mars 2017
OPPDATERT: 2 mars

For Roland DG-kunder med kvalifiserte enheter kommer oppdateringen til Roland Versaworks Dual RIP-programvaren å være gratis. Selskapet mener at dette skal vise at de støtter sine kunder i deres vekst etter som programvaren skal forenkle og effektivisere produksjonen.

Roland Versaworks Dual bygger på Versaworks, med tillegg som bearbeidelse- og redigeringsfunksjoner, og fungerer ikke bare med Postscript-filer, men også med pdf-filer som kan forsikre at gjennomsiktighetseffekter behandles på riktig måte. I programvaren kan data for både hvitt og gjennomsiktig blekk genereres, til for eksempel klistremerker, vindugrafikk og lignende.

– En stor fordel for Roland-kunder er at vår programvare er skreddersydd eksklusivt for Roland DG-skrivere og kombinerte skrivere/freser, og er derfor optimert for å maksimere deres ytelse og brukervennlighet. Våre egne fargehåndteringsverktøy og andre produksjonsforbedrende funksjoner har blitt viktige faktorer for populariteten til Rolands produkter rundt om i verden, sier Akinaga Nozawa, produktsjef for Roland DGs digitaltrykkvirksomhet.

Roland Versaworks Dual er tilgjengelig for følgende modeller:

Soljet Pro 4 XR-640,
Versacamm VS-640i/540i/300i, SP-540i/300i
Versastudio BN-20
Versaexpress RF-640
Versa Uv LEJ-640/640F, LEC-540/330, LEF-20/12
Texart RT-640s

Les videre

Smarte fabrikker trenger smart service

Müller Martini innså tidlig at en smart fabrikk, utformet for produktivitet også trenger en innovativ servicetilnærming. Tiden er ute for den gamle filosofien med at ting går i stykker og så skal de repareres. På Drupa demonstrerer de den modulære programvaren MMServices.
PI-2402-drupa_MMServices_1

Gelato lanserer arbeidsflyt-programvare

I forbindelse med Drupa benytter den norske trykkeri- og logistikkgiganten Gelato anledningen til å lansere Gelato Connect, en intuitiv programvare for trykkproduksjon der hele arbeidsflyten kan styres fra én enkelt plattform.
Gelato Henrik

Fem måter KI transformerer trykkproduksjon på

KI vil endre grafisk trykkproduksjon. Sander Sondaal, Director of Commercial Print Sales hos Ricoh Graphic Communications, lister opp fem måter det vil skje på.
FotoJet-52

swissQprint gir 3 års garanti – uten dyrere pris

swissQprint viste ingen produktnyheter på Fespa, men kunne fortelle at de nå har tre års garanti på alle sine printere - uten ekstra kostnad.
SQP

Siste nytt

GV Reklame tar sats – kjøper Sats & Trykk

Fra 1. juni 2024 vil to Verdalsselskaper bli et når GV Reklame kjøper Sats & Trykk, og to ansatte fra Sats & Trykk flytter inn i lokalene i Venusvegen.
Sats Trykk

18 tips til hva du kan se på Drupa

Vår reporter var på plass på forhåndspresentasjonen av en del av utstillerne på årets Drupa, og fikk notert seg en del av det som blir å se og teste på de forskjellige standene.
Kollage 18 tips

Marabu støttet sine leverandører under Fespa

Marabu hadde ingen egen stand på årets Fespamesse, men var der for å hjelpe sine leverandører. Sign & Print fulgte Victor Bildsten, digital salgssjef i Marabu Skandinavia, på en omvisning i standene.
Vanguard-1-1024x683

Toppsjef forlater Heidelberg

Ludwin Monz har ifølge en pressemelding fra Heidelberg valgt å trekke seg fra sin stilling som administrerende direktør. Han blir erstattet av Jürgen Otto, som kommer med flere tiår med erfaring i bærekraftig styring av store industribedrifter, supplert med erfaring i turn-around management de siste årene.
Ludwin_monz