Ny hybrid tekstilløsning fra Mimaki

Mimaki Tx300P-1800B

En printer, to typer blekk: muliggjør rask effektiv printing på bomull, hamp, polyester med mer på en pris som er på begynnernivå og med et kompakt fotavtrykk.

Mimaki annonserte 3. mars at deres Tx300P-1800 og Tx300P-1800B direkte-på-tekstil printere har blitt oppdatert til å samtidig kunne ha blekk i seg både for direkteprint på tekstil og for sublimeringstrykk. Dette gjør at en printer kan printe direkte på en rekke forskjellige tekstiler uten å bytte blekksystemene mellom de forskjellige stoffene. Denne teknologien karakteriserer Mimaki som et gjennombrudd, og har ikke vært mulig før nå.

– I det siste har raske leveranser, skreddersydd produksjon og korte serier blitt mer og mer etterspurt når det gjelder tekstilprint. Dette nye systemet er spesifikt utviklet for å adressere dette behovet for kostnadseffektiv printing av korte serier både når det gjelder produkter såvel som prototyper, sier Ronald van den Broek, salgssjef i Mimaki Europe. – dette betyr at de som produserer kan bytte materiale raskt og enkelt, og velge det blekket som passer for hvert enkelt materiale. Og disse blekktypene er ikke avhengig av bruk av vann eller damp i etterbehandlingen, noe som også gjør dem mer miljøvennlige.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *