Canon viser storformat på Fespa 2017

PUBLISERT: 9 mars 2017
OPPDATERT: 9 mars

I tillegg til Océ Colorado 1640 (se egen nyhetsnotis) stiller Canon på Fespa 2017 også ut den siste nyvinningen i Arizona 6100-serien, High Flow Vacuum Option, et vakuumsystem utviklet for kunder som ønsker pålitelig og rask innmating, utskrift og utmating av porøse utskriftsmedier i en attraktivt priset løsning. Dette åpner for nye produktivitetsnivåer ved å raskere skape et tilfredsstillende vakuumsug for porøse utskriftsmateriell som bølgepapp, til produkter som 3D-butikkreklame og emballasjeproduksjon i mindre kvanta.

Den nye funksjonen, som er tilgjengelig som en oppgraderingsløsning for eksisterende kunder, har en design med høy luftstrøm og kraftig vakuum som sørger for at hele utskriftsmediet holdes flatt mot underlaget. Det eliminerer også produktivitets- og kvalitetsproblemer som tidligere kunne oppstå med bølgepapp som har lett for å vri seg. Teknologien gir robust og sørger for at mediet holdes nede, også for de mest krevende materialer som er meget porøse og av lav kvalitet.

På FESPA 2017 får besøkende demonstrert fordelene med High Flow Vacuum-løsningen i praksis på en Arizona 6170 XTS, en UV-flatbedskriver for store produksjonsvolumer, der det skal produseres ulike produkter på et utvalg av mer krevende utskriftsmedier.

Det blir også liveproduksjon på FESPA 2017 med en Arizona 1280GT som viser en automatisert arbeidsflyt fra utskrift til kutting ved hjelp av det nye Océ Auto Pilot-systemet som en del av det digitale kuttebordet Océ ProCut. Prototypen av Océ Auto Pilot ble først presentert på DRUPA 2016 og er utviklet i samarbeid med Zünd Skandinavia. Løsningen gir betraktelig økning i produktivitet og kraftig reduksjon i manuell operatørbetjening i etterbehandlingsfasen.

Océ Auto Pilot bruker Canons EOS-bildeteknolgi til å gjenkjenne justeringsmerker på utskriftsmediene. Løsningen identifiserer og starter automatisk simultan kutting, rilling og kiss-kutting av alle jobber og materialer på kuttebordet i samsvar med de individuelle spesifikasjonene for etterbehandling, uavhengig av utskriftsmedium. Dette gir automatisering på et nivå som tidligere kun har vært tilgjengelig for større produksjonsvolum av samme materiale.

Canon vil også demonstrere produksjon av en rekke grafiske produkter på Océ ColorWave 700 og Océ ColorWave 910 med bunkesorterer med høy kapasitet for plakatutskrift med høy hastighet.

Canon har også med seg to modeller fra imagePROGRAF PRO-serien på FESPA 2017 – PRO-4000 som produserer foto- og kunstutskrifter av høyeste kvalitet, og PRO-6000S som leverer utskrift på fotolerret, bannere og førsteklasses fotoprodukter på en effektiv måte.

Canon ønsker også å vise leverandører innen storformatutskrift (PSP) hvilket potensial som finnes og hvordan de kan tilby sine kunder et større spekter av engasjerende kundemateriell. Til dette formålet har Canon med den digitale fargepressen imagePRESS C750 som produserer et spekter av markedsføringsmateriell, inkludert postkort til direkte markedsføring og utbrettbare bannere.

På en egen del av standen får brukerne også mulighet til å se hvordan det allsidige utvalget av utstilte Canon-teknologier kan styres av web-til-utskrift-arbeidsflyter og integreres til meget produktive kundemiljøer. Det vil bli produsert ulike produkter på storformatmedier fra Canons omfattende utvalg, som inkluderer medier som er optimalisert for vannbaserte, løsemiddelbaserte og UV-baserte prosesser, Océ CrystalPoint samt den nye UVgel-teknologien.

I tillegg til livedemonstrasjoner under hele arrangementet, vil Canon også vise frem arbeidet til noen av sine mest kreative kunder i EMEA-regionen.

Artikkelen er sakset fra Canons presseskriv om sin deltakelse på Fespa 2017.

Les videre

Smarte fabrikker trenger smart service

Müller Martini innså tidlig at en smart fabrikk, utformet for produktivitet også trenger en innovativ servicetilnærming. Tiden er ute for den gamle filosofien med at ting går i stykker og så skal de repareres. På Drupa demonstrerer de den modulære programvaren MMServices.
PI-2402-drupa_MMServices_1

Epson vil endre spillereglene for de små produsenter

Under temaet "Presis, kompakt og energisparende" lanserer Epson sine Drupa-planer.
Det er flere spennende nyheter å se frem til.
Epson_Drupa

Gelato lanserer arbeidsflyt-programvare

I forbindelse med Drupa benytter den norske trykkeri- og logistikkgiganten Gelato anledningen til å lansere Gelato Connect, en intuitiv programvare for trykkproduksjon der hele arbeidsflyten kan styres fra én enkelt plattform.
Gelato Henrik

Ny high-end foto- og plakatprinter fra Epson

Epson lanserer ny storformatskriver for det profesjonelle foto-, kunst- og plakatmarkedet.
Epson_P20500Series

Siste nytt

Smarte fabrikker trenger smart service

Müller Martini innså tidlig at en smart fabrikk, utformet for produktivitet også trenger en innovativ servicetilnærming. Tiden er ute for den gamle filosofien med at ting går i stykker og så skal de repareres. På Drupa demonstrerer de den modulære programvaren MMServices.
PI-2402-drupa_MMServices_1

Epson vil endre spillereglene for de små produsenter

Under temaet "Presis, kompakt og energisparende" lanserer Epson sine Drupa-planer.
Det er flere spennende nyheter å se frem til.
Epson_Drupa

Unge voksne mest interessert i bærekraftig emballasje

I følge plastemballasjegiganten ALPLAs "2024 Sustainability and Convenience in Packaging Survey", prioriterer yngre kjøpere (18-34 år) bærekraftig emballasje til det punktet at de er villige til å bruke mer, reise videre og gjøre andre ekstra anstrengelser for å sikre at kjøpene deres inkluderer miljøvennlig emballasje.
alplax

Gelato lanserer arbeidsflyt-programvare

I forbindelse med Drupa benytter den norske trykkeri- og logistikkgiganten Gelato anledningen til å lansere Gelato Connect, en intuitiv programvare for trykkproduksjon der hele arbeidsflyten kan styres fra én enkelt plattform.
Gelato Henrik