Ny generasjon A3 kontorskriver fra Epson

Epson lanserer nå sin neste generasjon blekkskrivere for bedrifter: WorkForce Enterprise. WF-C20590 er en A3-fargeskriver for kontorer har kapasitet til 100 fargeutskrifter i minuttet. Prisen er som en laserkopimaskin, men miljøfordelene er lavt strømforbruk og mindre bruk av rekvisita. I samme forbindelse lanseres også modellen WorkForce Enterprise WF-C17590, en versjon for 75 fargeutskrifter i minuttet. Begge er utviklet for å dekke behovene til avdelingskontorer i store selskaper og små og mellomstore bedrifter, spesielt for dem som har perioder med høye utskriftsvolumer.

I denne generasjonen kontorskrivere har Epson lagt til en rekke teknologinyvinninger, inkludert et selvreparerende skrivehode for å eliminere striper og et elektrostatisk transportbelte for å opprettholde kvaliteten ved høye hastigheter. Denne nye teknologien gir dessuten betydelige miljøfordeler som hele 96 % lavere strømforbruk sammenlignet med laserskrivere med samme hastighet. WorkForce Enterprise bruker standard strømkilde.

Darren Phelps, Director of Business Imaging hos Epson Europa, sier, – WorkForce Enterprise reduserer miljøpåvirkningen for utskrift ved å gi en løsning for lavt strømforbruk, med mindre rekvisita, samtidig som den leverer utrolig raske utskrifter med høy kvalitet. Ettersom de har langt færre deler enn tilsvarende laserbaserte MFD-er, gir serien høyere driftssikkerhet og oppetid.

– Vi visste at vi hadde noe spesielt da vi så WorkForce Enterprise i laboratoriet, men det er reaksjonene fra forhandlere i hele Europa som virkelig har bekreftet hvor banebrytende denne nye serien er. Vi tok den med til byer over hele kontinentet, inkludert Praha, Lille, Aten, Helsinki og mange flere for å samle inn viktige tilbakemeldinger som vi har brukt til å skape et best mulig Epson-produkt.

Ekstrautstyr: WorkFlow Enterprise Finisher legger til rette for automatisk etterbehandling av dokumenter, og en maksimal papirkapasitet på 5 350 ark med papirmating og 4 000 arks stifte-og stableenhet (også ekstrautstyr) kan forbedre effektiviteten og spare tid og resurser. I tillegg er disse modellene kompatible med et bredt utvalg av løsninger og bygget for brukereffektivitet med mobil utskrift og skanning fra smartenheter med NFC. Verktøy og programvare som for eksempel Email Print for Enterprise, Epson Print Admin og Document Capture Pro legger til ekstra funksjonalitet – mer enn bare utskrift og skanning.

WF-C20590 er tilgjengelig fra juni 2017.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Swissqprint støtter seg på mer ytelse og automatisering

Tekst: Roger Stormo |

Den sveitsiske storformatspesialisten SwissQprint lytter til sine kunder når det gjelder hastighet, automatisering og større brukermuligheter. Det er rulleprinteren Karibu som nå slippes i en raskere modell med tillegg som automatisk dobbeltsidig utskrift og neonblekk. Sign & Print går i dybden med nyhetene i et intervju med selskapets produktsjef Maurus Zeller.

Publisert av: