Ny generasjon A3 kontorskriver fra Epson

PUBLISERT: 23 mars 2017
OPPDATERT: 23 mars

Epson lanserer nå sin neste generasjon blekkskrivere for bedrifter: WorkForce Enterprise. WF-C20590 er en A3-fargeskriver for kontorer har kapasitet til 100 fargeutskrifter i minuttet. Prisen er som en laserkopimaskin, men miljøfordelene er lavt strømforbruk og mindre bruk av rekvisita. I samme forbindelse lanseres også modellen WorkForce Enterprise WF-C17590, en versjon for 75 fargeutskrifter i minuttet. Begge er utviklet for å dekke behovene til avdelingskontorer i store selskaper og små og mellomstore bedrifter, spesielt for dem som har perioder med høye utskriftsvolumer.

I denne generasjonen kontorskrivere har Epson lagt til en rekke teknologinyvinninger, inkludert et selvreparerende skrivehode for å eliminere striper og et elektrostatisk transportbelte for å opprettholde kvaliteten ved høye hastigheter. Denne nye teknologien gir dessuten betydelige miljøfordeler som hele 96 % lavere strømforbruk sammenlignet med laserskrivere med samme hastighet. WorkForce Enterprise bruker standard strømkilde.

Darren Phelps, Director of Business Imaging hos Epson Europa, sier, – WorkForce Enterprise reduserer miljøpåvirkningen for utskrift ved å gi en løsning for lavt strømforbruk, med mindre rekvisita, samtidig som den leverer utrolig raske utskrifter med høy kvalitet. Ettersom de har langt færre deler enn tilsvarende laserbaserte MFD-er, gir serien høyere driftssikkerhet og oppetid.

– Vi visste at vi hadde noe spesielt da vi så WorkForce Enterprise i laboratoriet, men det er reaksjonene fra forhandlere i hele Europa som virkelig har bekreftet hvor banebrytende denne nye serien er. Vi tok den med til byer over hele kontinentet, inkludert Praha, Lille, Aten, Helsinki og mange flere for å samle inn viktige tilbakemeldinger som vi har brukt til å skape et best mulig Epson-produkt.

Ekstrautstyr: WorkFlow Enterprise Finisher legger til rette for automatisk etterbehandling av dokumenter, og en maksimal papirkapasitet på 5 350 ark med papirmating og 4 000 arks stifte-og stableenhet (også ekstrautstyr) kan forbedre effektiviteten og spare tid og resurser. I tillegg er disse modellene kompatible med et bredt utvalg av løsninger og bygget for brukereffektivitet med mobil utskrift og skanning fra smartenheter med NFC. Verktøy og programvare som for eksempel Email Print for Enterprise, Epson Print Admin og Document Capture Pro legger til ekstra funksjonalitet – mer enn bare utskrift og skanning.

WF-C20590 er tilgjengelig fra juni 2017.

Les videre

100 Revoria Press PC1120 installert i Europa

Fujifilm har nå gjort den hundrede installasjonen av flaggskipet Revoria Press PC1120-modellen i Europa. Tonerpressen har vunnet flere priser opp gjennom årene.
Gibon7-768x512-1

HP lanserer fire nye digitalpresser

HP annonserte like før påske lansering av fire nye digitalpresser, HP Indigo 120K, Indigo 18K, Indigo 7K Secure og Indigo V2 for det kommersielle markedet.
hp123

Xeikons Lion tar digitaltrykket videre

Xeikon har lansert Lion LX3000, en ny digital etikettpresse med et nytt kontrollsystem som gir høy produktivitet og etikettkvalitet med god ytelse.
Xeikonz

DTG-printer lanseres for myke trykk på sportstøy

Ricoh ønsker å fylle et hull i markedet med sin nye DTG-skriver for polyestertrykk.
rioch-dtg

Siste nytt

Har Drupa svarene på bransjens utfordringer?

Etter åtte års pause kan vi igjen ta turen til Drupa for å se hva leverandørene mener vi trenger.
drupa24_12

Fem måter KI transformerer trykkproduksjon på

KI vil endre grafisk trykkproduksjon. Sander Sondaal, Director of Commercial Print Sales hos Ricoh Graphic Communications, lister opp fem måter det vil skje på.
FotoJet-52

Elitron er på plass hos NIZE equipment

Etter 14 dager med installasjon og intensiv opplæring er NIZE-equipment klart til å vise frem det siste tilskuddet til deres produktportefølje. Det er det italienske high-end skjære- og fresebordet Elitron Kombo SDC+ i formatet 320 x 210 cm de har montert i sitt demosenter i Odder i Danmark.
nize_elitron_02-1

100 Revoria Press PC1120 installert i Europa

Fujifilm har nå gjort den hundrede installasjonen av flaggskipet Revoria Press PC1120-modellen i Europa. Tonerpressen har vunnet flere priser opp gjennom årene.
Gibon7-768x512-1