Stein Raaness as presenterer B2B portal

PUBLISERT: 30 mars 2017
OPPDATERT: 30 mars

De tre siste dagene i uke 14, 5-7 april, viser Stein Raaness as for første gang i Norge frem ulike skrivere samt en unik B2B-portal.

Compress iUV-600s er en svært fleksibel skriver for print på de fleste typer orginaler. Utskriftsområdet er 604×450 mm med opp til hele 30 cm høyde på media! Automatisk høydejustering av media er standard. Finnes også i format 1150×750 mm.
Skriveren produserer opp til 12 kvadratmeter i timen, noe som er særegent best i klassen.
Print på alt fra aluminium, glass, plastikk, akryl, tre, plexiglass, duk, lerret, lær, PVC med mere.

OKI E-64s er en kosteffektiv skriver med svært god kvalitet! Samme Colorpainter-teknologi som storebrødrene M-64s og H3-104s, men til en langt lavere pris. Med en maksbredde på 1,61 meter og en hastighet på 22,9 kvadratmeter per time egner løsningen seg for mindre/ mellomstor produksjon. Bruker det nyutviklede eco-solvent SX-blekket, som har stort fargespekter, høy tetthet, meget god utendørs holdbarhet og avgir lite lukt. Det er også greit å merke seg at E-64S bruker kun 8,6ml blekk per kvm. E-64s egner seg ypperlig til bannere, backlit media, canvas, fotopapir, etiketter, vinyl, wall paper, car wrapping og mange flere. Vi demonstrerer også skjæremaskin fra Graptech.

DTG M3 er en proff produksjonsmaskin for print på de fleste typer tekstiler. Med et printområde på hele 1150 x 632 mm kan du printe på større tekstilflater, eller fylle opp maskinen med 12 t-skjorter. Lag unike motiver i Photoshop, Illustrator eller InDesign, og print effekter som er umulig å få til med tradisjonell fremstilling.
Med det nye P30i blekket kan vi nå også skrive på 100% polyester, også med hvitt blekk!
Se hvordan en pustende treningsskjorte med flere eller store logoer kan være.

Vår nye B2B-portal er bygd rundt verdens kanskje beste editor for nettlesere, CHILI Publisher. Dette gir et perfekt utgangspunkt for å tilby dine kunder malstyrte produkter som visittkort, nyhetsbrev, DM’er, roll-ups, beach-flagg og mye mye mer. Passer perfekt i forbindelse med å bygge merkevare!

I tillegg kan du tilby statiske produkter, opptrykk av tidligere ordre, samt andre standardprodukter som ikke er tilpasset den enkelte kunde. Oppdatert status for alle ordre til enhver tid, mulighet for å direkte knytte ordre og opplastede PDF-filer samt utnytte mulighetene i Enfocus Switch og Pitstop Server for alt det er verdt!

Denne nyheten er basert på et presseskriv fra Stein Raaness as, som holder til i Kristoffer Robins vei 13, 0978 Oslo.

Les videre

Smarte fabrikker trenger smart service

Müller Martini innså tidlig at en smart fabrikk, utformet for produktivitet også trenger en innovativ servicetilnærming. Tiden er ute for den gamle filosofien med at ting går i stykker og så skal de repareres. På Drupa demonstrerer de den modulære programvaren MMServices.
PI-2402-drupa_MMServices_1

Epson vil endre spillereglene for de små produsenter

Under temaet "Presis, kompakt og energisparende" lanserer Epson sine Drupa-planer.
Det er flere spennende nyheter å se frem til.
Epson_Drupa

Gelato lanserer arbeidsflyt-programvare

I forbindelse med Drupa benytter den norske trykkeri- og logistikkgiganten Gelato anledningen til å lansere Gelato Connect, en intuitiv programvare for trykkproduksjon der hele arbeidsflyten kan styres fra én enkelt plattform.
Gelato Henrik

Ny high-end foto- og plakatprinter fra Epson

Epson lanserer ny storformatskriver for det profesjonelle foto-, kunst- og plakatmarkedet.
Epson_P20500Series

Siste nytt

Smarte fabrikker trenger smart service

Müller Martini innså tidlig at en smart fabrikk, utformet for produktivitet også trenger en innovativ servicetilnærming. Tiden er ute for den gamle filosofien med at ting går i stykker og så skal de repareres. På Drupa demonstrerer de den modulære programvaren MMServices.
PI-2402-drupa_MMServices_1

Epson vil endre spillereglene for de små produsenter

Under temaet "Presis, kompakt og energisparende" lanserer Epson sine Drupa-planer.
Det er flere spennende nyheter å se frem til.
Epson_Drupa

Unge voksne mest interessert i bærekraftig emballasje

I følge plastemballasjegiganten ALPLAs "2024 Sustainability and Convenience in Packaging Survey", prioriterer yngre kjøpere (18-34 år) bærekraftig emballasje til det punktet at de er villige til å bruke mer, reise videre og gjøre andre ekstra anstrengelser for å sikre at kjøpene deres inkluderer miljøvennlig emballasje.
alplax

Gelato lanserer arbeidsflyt-programvare

I forbindelse med Drupa benytter den norske trykkeri- og logistikkgiganten Gelato anledningen til å lansere Gelato Connect, en intuitiv programvare for trykkproduksjon der hele arbeidsflyten kan styres fra én enkelt plattform.
Gelato Henrik