Stein Raaness as presenterer B2B portal

De tre siste dagene i uke 14, 5-7 april, viser Stein Raaness as for første gang i Norge frem ulike skrivere samt en unik B2B-portal.

Compress iUV-600s er en svært fleksibel skriver for print på de fleste typer orginaler. Utskriftsområdet er 604×450 mm med opp til hele 30 cm høyde på media! Automatisk høydejustering av media er standard. Finnes også i format 1150×750 mm.
Skriveren produserer opp til 12 kvadratmeter i timen, noe som er særegent best i klassen.
Print på alt fra aluminium, glass, plastikk, akryl, tre, plexiglass, duk, lerret, lær, PVC med mere.

OKI E-64s er en kosteffektiv skriver med svært god kvalitet! Samme Colorpainter-teknologi som storebrødrene M-64s og H3-104s, men til en langt lavere pris. Med en maksbredde på 1,61 meter og en hastighet på 22,9 kvadratmeter per time egner løsningen seg for mindre/ mellomstor produksjon. Bruker det nyutviklede eco-solvent SX-blekket, som har stort fargespekter, høy tetthet, meget god utendørs holdbarhet og avgir lite lukt. Det er også greit å merke seg at E-64S bruker kun 8,6ml blekk per kvm. E-64s egner seg ypperlig til bannere, backlit media, canvas, fotopapir, etiketter, vinyl, wall paper, car wrapping og mange flere. Vi demonstrerer også skjæremaskin fra Graptech.

DTG M3 er en proff produksjonsmaskin for print på de fleste typer tekstiler. Med et printområde på hele 1150 x 632 mm kan du printe på større tekstilflater, eller fylle opp maskinen med 12 t-skjorter. Lag unike motiver i Photoshop, Illustrator eller InDesign, og print effekter som er umulig å få til med tradisjonell fremstilling.
Med det nye P30i blekket kan vi nå også skrive på 100% polyester, også med hvitt blekk!
Se hvordan en pustende treningsskjorte med flere eller store logoer kan være.

Vår nye B2B-portal er bygd rundt verdens kanskje beste editor for nettlesere, CHILI Publisher. Dette gir et perfekt utgangspunkt for å tilby dine kunder malstyrte produkter som visittkort, nyhetsbrev, DM’er, roll-ups, beach-flagg og mye mye mer. Passer perfekt i forbindelse med å bygge merkevare!

I tillegg kan du tilby statiske produkter, opptrykk av tidligere ordre, samt andre standardprodukter som ikke er tilpasset den enkelte kunde. Oppdatert status for alle ordre til enhver tid, mulighet for å direkte knytte ordre og opplastede PDF-filer samt utnytte mulighetene i Enfocus Switch og Pitstop Server for alt det er verdt!

Denne nyheten er basert på et presseskriv fra Stein Raaness as, som holder til i Kristoffer Robins vei 13, 0978 Oslo.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *