Roland DG viser bredde på FESPA

PUBLISERT: 20 april 2017
OPPDATERT: 20 april

Roland DG bretter ut det meste i sin portefølje under FESPA-messen i Hamburg. De tar til og med fatt på oppgaven med å vise hvordan deres teknologi best kan forvaltes i kundenes virksomheter.

Gillian Montanaro, sjef for Roland DGs markedsføring i Europa, Midt-Østen og Afrika.

Digitale storformatprintere, skjærere, integrerte utskriftsenheter, sublimeringsløsninger og UV-flatbedprintere med Roland DGs UV- og LED-teknikker. Roland DG satser på bredden på sin stand på årets Fespa-messe i Hamburg. Gillian Montanaro, sjef for Roland DGs markedsføring i Europa, Midt-Østen og Afrika sier at fokuset ligger på å kunne tilby komplette løsninger gjennom hele kjeden. Foruten at kjøpere får tilgang til Roland DGs teknologi, så får man tilgang til integrert kvalitet så som hardware, programvare, blekk, utdanning, service og support.
– På FESPA kommer vi til å vise hvordan brukerne best kan integrere vår teknologi i sin virksomhet og dra full nytte av den omfattende pakken vi tilbyr, sier Gillian Montanaro.
For å lokke besøkere til standen utlyser de også en konkurranse der vinneren kan ta med seg hjem folieskjæreren CAMM-1 GR-640 som ble lansert i mars. Den har hastigheten 1,485 millimeter per sekund med et skjæretrykk på 600 gram.

Les videre

Konica Minolta lanserer ny B2-inkjet printer

Med sine 2400 m2 har Konica Minolta den syvende største standen på den grafiske messen Drupa. 150 personer vil stå for å ta imot de mange gjestene.
drupa24_konica

Summa automatiserer arbeidsflyten for inline skjæring

Summa viste blant annet inline-løsninger med matere til sine digitale skjærebord og tekstillaserkuttere under Fespa.
bob-summa

Gnistrende presisjon med iEchos nye laserstans

IEcho hadde med seg en rekke skjæremaskiner til Fespa. Den som kanskje fanget de besøkendes interesse mest var laserskjæremaskinen LCT350, som i gnistrende fei skar ut etiketter.
laserstans2

Automatisert og tilkoblet – Horizon på Drupa 2024

Horizon planlegger å ha en sterk tilstedeværelse på Drupa 2024. Med en stand på mer enn 1600 m² vil fokus være på helautomatiserte systemer og start-til-slutt arbeidsflyt.
Horizon-drupa

Siste nytt

Merkur Grafisk og Canon inngår strategisk grønt samarbeid

Merkur Grafisk har som en del av bærekraftforpliktelsen inngått et strategisk partnerskap med Canon. Et samarbeid som er synliggjort gjennom anskaffelsen av en høyhastighets inkjetpresse, og som markerer et betydelig steg i implementeringen av gruppens grønne strategi.
canon_merkur-kopi

GV Reklame doblet omsetningen

Verdal-baserte GV Reklame doblet omsetningen nesten uten nyansettelser. Det takket være investeringer i ny Canon-teknologi, mener daglig leder for firmaet, Ole Gunnar Vestvik.
GV-Reklame

Mulighetene med KI er store, men det er også utfordringene

I vår artikkelserie om kunstig intelligens (KI) i den grafiske bransjen snakket vi med Adrian Mayr som er direktør for produktledelse hos Müller Martini. De er kjent for å produsere ferdiggjøringsutstyr i industriell skala.
Adrian-Mayr-pfc-bearb

Klima- og miljøministeren stiller til emballasjeprat med næringslivet

EU har vedtatt ny forordning om emballasje og emballasjeavfall, og Miljødirektoratet jobber med endringer i den norske produsentansvarsordningen. Hva vil dette bety for næringslivet, og hvordan kan næringsliv, industri og myndigheter samarbeide for å nå målene?
foto-ntb-kommunikasjon-andreas-bielland-eriksen-scaled-e1697451622324