Vekten av etterbehandling – Summa på Fespa

Summas nye ADC finnes til alle enheter i F-serien, som denne: Summa F2630.

Foran Fespa i Hamburg går Summa ut for å sette søkelyset på vekten av etterbehandlingsprodukter i den overgripende arbeidsflyten for de som jobber innen sign.

Summa mener at effektivitet, produktivitet og holdbarhet er uomtvistelige funksjoner på skiltmarkedet, men at etterbehandlingen må være like effektiv for å oppnå et høykvalitativt produkt. De mener at en one-fit-all-fres skal hjelpe til med å lage en integrert og smidig arbeidsflyt, i stedet for at du skal legge ut etterbehandlingen, hvilket kan gjøre produksjonsprosessen langsommere.

Foretakets egne systemer omfatter et stort utvalg av applikasjoner: rull-til-rull-vinyl og papiretterbehandling eller plast, kartong, PVC, akryl, tre, banner eller tekstil. De nyutviklede produktene ADC (automatisert dypkontroll) og HF Routeren skal også effektivisere flyten. ADCen gjør det lettere å bytte verktøy, kniver eller bits, med dens nøyaktige måling. HF Routeren, der HF står for high frequency, gir jevnere etterbearbeidelse av stive substrater og sliter langsommere på bitsen, og gir høyere hastigheter i bearbeidelsen.

Dette kommer Summa til å snakke om og vise på sin stand (C73 i Hall B7) på Fespa i Hamburg 8.–12. mai.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Swissqprint støtter seg på mer ytelse og automatisering

Tekst: Roger Stormo |

Den sveitsiske storformatspesialisten SwissQprint lytter til sine kunder når det gjelder hastighet, automatisering og større brukermuligheter. Det er rulleprinteren Karibu som nå slippes i en raskere modell med tillegg som automatisk dobbeltsidig utskrift og neonblekk. Sign & Print går i dybden med nyhetene i et intervju med selskapets produktsjef Maurus Zeller.

Publisert av: