Ricoh ruster opp for mer storformat

PUBLISERT: 26 april 2017
OPPDATERT: 21 mars
Ricoh Norge ansetter Christian Havn som Business Development Manager for storformat.

Ricoh Norge AS forbereder seg på lansering av en rekke spennende produkter innen storformat. I den forbindelse har de fra 1. mars styrket laget ved å ansatte en spesialist på området. Christian Havn (39) går inn i stillingen som Business Development Manager for storformat. Havn kom fra stillingen som Sales Manager i SignCom, og har tidligere også jobbet mange år som selvstendig næringsdrivende innen skilt og dekor. Med 21 års erfaring fra bransjen har han opparbeidet seg solid kompetanse innen storformat og digitaltrykk, både fra kunde- og leverandørsiden.

Kurt Bye, Leder for Production Print – Ricoh Norge, er storfornøyd med å få Havn med på laget: – Ricoh har de siste årene hatt sterk vekst innen Produksjonstrykk. Nå lanserer vi hele EFI-sortimentet med Vutek Flatbed og Super Wide-printere, samt en ny line-up av egenproduserte storformatprintere og vi har vi ambisjoner om å ta en enda større andel av storformat-markedet.

Les videre

Direct Color Systems viser LED-printere på Fespa

Direct Color Systems vil demonstrere sine LED-skrivere på Fespa. UV-44 DTS flatbed ble utgitt i fjor og er en allsidig mellomformatskriver.
directcolors_led_printere

100 eksemplarer av Revoria Press PC1120 installerte i Europa

Fujifilm har nå gjort sin installasjon nummer hundre av sin flaggskipsprinter Revoria Press PC1120 i Europa. Tonerpressen har vunnet flere utmerkelser gjennom årene.
revoria-pc1120

Mer holdbare utskrifter med nye imagePROGRAF

Den nye imagePROGRAF GP-serien er utstyrt med syv farger, inkludert oransje og grå.
Untitled design - 1

Markant hastighetsforbedring på Agfas Anapurna H3200

Med en økning på nesten 70 % i utskriftshastighet (sammenlignet med forgjengeren i produksjonsmodus), skiller den nye versjonen av Anapurna H3200 seg ut som et seriøst steg opp for skiltmakere og digitale trykkerier. Det lar dem raskt håndtere et bredt spekter av utskriftsjobber – raskere.
PR_Anapurna-H3200-v2_1200x500

Siste nytt

Kreativ fresing og skjæring i fokus

Kongsberg PCS och MultiCam kjører en favoritt i reprise fra fjorårets Fespa og viser hver sin flaggskipsmodell: skjærebordet C24 og CNC-fresen Apex3R.
Kongsberg 2 w

Ellco Etikett først med Mark Andy Digital Series HD i Norge

Etikettprodusenten Ellco Etikett har installert en Mark Andy Digital Series HD-presse i sitt anlegg på Gjelleråsen i Nittedal, rett utenfor Oslo.
Ellco-1588

"Om et år snakker vi ikke mer om KI, vi bare bruker det"

På vårseminaret til Grafisk bransjeforening Øst i Horten skal de blant annet snakke om KI - kunstig intelligens, og hva det betyr for grafisk bransje og andre industriområder. Men om et år eller to vil vi ikke lenger ha foredrag og kurs i KI - det vil være integrert i eksisterende programvare og vi kommer bare til å bruke det uten å tenke så nøye over teknologien bak. Det mener i hvert fall Kåre Bjørn Jensen fra Intellia Consulting.
Kare_01

Landets kanskje viktigste trykkeri er modernisert

Universitet i Oslo (UiO), med over 27 000 studenter og 6 600 ansatte, rommer ikke bare en institusjon for læring – men også et avgjørende trykkeri. Det lille, men betydningsfulle, og svært effektive Grafisk senter har i samarbeid med Canon gjennomført en omfattende moderniseringsprosess med fokus på kvalitet, bærekraft og effektivitet.
Trykkeriet UiO-kopi