Stein Raaness AS på Fespa

Produkter fra Stein Raaness as som er med på Fespa

Stein Raaness as er representert på Fespa Hamburg 8 – 12 mai på Impression Technology, DTG Digital og OKI  sine stands.

Impression Technology viser UV LED printere med fantastiske spesifikasjoner.
Compress iUV-600s er en svært fleksibel skriver for print på de fleste typer orginaler. Utskriftsområdet er 604×450 mm med opp til hele 30 cm høyde på media! Automatisk høydejustering av media er standard. Finnes også i format 1150×750 mm.
Skriveren produserer opp til 12 kvadratmeter i timen, noe som er særegent best i klassen.
Print på alt fra aluminium, glass, plastikk, akryl, tre, plexiglass, duk, lerret, lær, PVC med mere.
Impression Technology Pty Ltd, Stand: B43 Hall B6

På OKI sin stand kan den nye OKI E-64s skriveren oppleves, dette er en kosteffektiv skriver med svært god kvalitet! Samme Colorpainter-teknologi som storebrødrene M-64s og H3-104s, men til en langt lavere pris. Med en maksbredde på 1,61 meter og en hastighet på 22,9 kvadratmeter per time egner løsningen seg for mindre/ mellomstor produksjon. Bruker det nyutviklede eco-solvent SX-blekket, som har stort fargespekter, høy tetthet, meget god utendørs holdbarhet og avgir lite lukt. Prisvinneren OKI M-64s samt OKI H3-104s er også på plass.
OKI Europe, Stand: A52 Hall B5

Tekstil printere fra DTG Digital
DTG Digital var en pionéer da de for mer enn 11 år siden startet opp med å selge printere som skriver direkte på tekstiler. De er i dag markedsleder med mer enn 8000 maskiner installert over hele verden. DTG Digital kan tilby 5 ulike modeller for å skrive direkte på T-skjorter, gensere, kjøkkenhåndklær, putevar, matter, vesker, jeans, kluter med mer. Kom og se de nyeste printerne fra markedslederen.
Impression Technology Pty Ltd, Stand: B43 Hall B6

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Swissqprint støtter seg på mer ytelse og automatisering

Tekst: Roger Stormo |

Den sveitsiske storformatspesialisten SwissQprint lytter til sine kunder når det gjelder hastighet, automatisering og større brukermuligheter. Det er rulleprinteren Karibu som nå slippes i en raskere modell med tillegg som automatisk dobbeltsidig utskrift og neonblekk. Sign & Print går i dybden med nyhetene i et intervju med selskapets produktsjef Maurus Zeller.

Publisert av: