Efi viser den nye generasjonen

EFi hevder at deres nye storformatprinter er den teknisk mest avanserte UV og LED rull-til-rull printeren på markedet.

Efis nye generasjon printere banker på døren. En UV-LED hybridskriver og en arbeidssom høyvolumprinter er nyhetene som skal stå klare til å vise hva de går for på Fespa.

Efi, utvikler av storformatsskrivare, har to nyheter klare for utstilling på sin Fespa stand. EFITM VUTEk 3r er høyvolumprinteren som beskrives som en produktiv rakker og dessuten er pålitelig når det gjelder mangesidighet og kvalitet. Efi hevder selv at maskinen er den teknsk mest avanserte UV og LED rull-til-rull printeren på markedet. Utmerket bildekvalitet ved høye hastigheter samt et stort utvalg av ekstrautstyr er andre kjennetegn.

Samtidig på messen vises også den nye generasjonen av EFI H1625. Oppfølgeren heter EFITM Pro H16. En UV- og LED-hybridprinter som markedsføres med muligheten til å kunne kjøre et bredt utvalg av materialer med overlegen bildekvalitet. Den håndterer flere jobber samtidig som driftskostnader og miljøpåvirkning holdes nede.

Kom til EFIs stand B7 E30 / E35, for demo av maskinene. Marabu Scandinavia vil ha dyktige og erfarne medarbeidere på plass for å lede deg til en vellykket beslutning. De snakker gjerne om EFIs produkter, teknisk support og service.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *