Durst byr på høydepunkt

PUBLISERT: 16 august 2017
OPPDATERT: 16 august
Durst viser Tau 330 RSC på Labelexpo som en hybridpresse sammen med den italienske maskinprodusenten Omets Xflex-serie konvensjonelt ferdiggjøringsutstyr.

Durst siste nyhet – en UV-og blekkstråleskriver for emballasjer og etiketter som skriver ut med en produksjonskapasitet på 1452 kvadratmeter i timen. På Labelexpo Europe sees den i drift som hybridpresse.

Høydepunktet på Durst sin Labelexpo-stand blir Tau 330 RSC. En blekkstråleskriver med UV som kan takle både etiketter og emballasjer. Utskriftsbredden oppgis til 13 tommer og med oppløsningen 1200 ganger 1200 dpi kan utskriftshastigheten komme opp i 78 løpemeter per minutt. Maskinen har åtte fargeverk; CMYK, W og OGV (oransje, grønt, og lilla). Det gir en flexolignende utskriftskvalitet som matcher Pantones fargerom opptil 98 prosent. Skriveren kan dessuten kombineres med en inline-basert laserkutter.

På Labelexpo Europe den 25.-28. september kommer Tau 330 RSC til å vises som en hybridpresse sammen med den italienske maskinprodusenten Omets Xflex-serie konvensjonelt ferdiggjøringsutstyr.

Durst flaggskip vises også – det lavtmigrerende blekket, Tau 330, som primært brukes til næringsmiddel- og legemiddelemballasjer.

På messestanden kan man også få sett Dursts web-til-trykk-løsning med funksjoner som design, forhåndsvisning og bestilling.

Les videre

100 Revoria Press PC1120 installert i Europa

Fujifilm har nå gjort den hundrede installasjonen av flaggskipet Revoria Press PC1120-modellen i Europa. Tonerpressen har vunnet flere priser opp gjennom årene.
Gibon7-768x512-1

Konica Minolta lanserer ny B2-inkjet printer

Med sine 2400 m2 har Konica Minolta den syvende største standen på den grafiske messen Drupa. 150 personer vil stå for å ta imot de mange gjestene.
drupa24_konica

Summa automatiserer arbeidsflyten for inline skjæring

Summa viste blant annet inline-løsninger med matere til sine digitale skjærebord og tekstillaserkuttere under Fespa.
bob-summa

Gnistrende presisjon med iEchos nye laserstans

IEcho hadde med seg en rekke skjæremaskiner til Fespa. Den som kanskje fanget de besøkendes interesse mest var laserskjæremaskinen LCT350, som i gnistrende fei skar ut etiketter.
laserstans2

Siste nytt

Konica Minolta og Fujifilm utforsker en strategisk allianse

Konica Minolta og Fujifilm Business Innovation Corp. kunngjør at de har signert et avtalememorandum om å utforske mulighetene for en strategisk allianse i segmentene multifunksjonsprinter (MFP), kontorprinter og produksjonsprinter.
fuji-konica

Landsmøte med sydlige vibber ved "Norges riviera"

Grafisk bransjeforening inviterer til landsmøte, denne gangen på Hotel Riviera i Moss, den 12.-14. september 2024. Så sett av datoen allerede nå.
Riviera

Messepremiere for Zünds Q-Line

Den sveitsiske skjærebordprodusenten Zünd stiller ut under mottoet "Performance across the board" og tar med seg Q-Line som ble lansert i fjor vår og nå for første gang vises på en messe.
Zund 2

GV Reklame tar sats – kjøper Sats & Trykk

Fra 1. juni 2024 vil to Verdalsselskaper bli et når GV Reklame kjøper Sats & Trykk, og to ansatte fra Sats & Trykk flytter inn i lokalene i Venusvegen.
Sats Trykk