Dette synes europeiske bedrifter om digitaliseringen

Ricoh har gjennomført en undersøkelse om europeiske foretaks syn på digitaliseringens betydning.

Svarene i undersøkelsen bestilt av Ricoh Research kommer fra mellomstore foretak i Europa. Ifølge Ricoh tror 95 prosent av alle foretakene at en digitalisering av virksomheten kommer til å bringe med seg forretningsmessige fordeler. Det fremkommer dessuten at 61 prosent av medarbeiderne vil at deres ledelse skal benytte seg av ny teknikk for bedre å møte de makroøkonomiske endringene innen deres bransjer. Vidare anser 91 prosent av sjefene for mellomstore foretak at de forventer seg en vanskeligere digitaliseringsprosess enn store og små foretak. Med mellomstore foretak menes i undersøkelsen 50 til 500 ansatte.

Undersøkelsen ble gjort i juli i fjor, blant foretak i et tyvetalls europeiske land.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Horizon møter utfordringene innen den digitale transformasjonen

Omstrukturering i ledelsen hos Horizon skal gjøre ferdiggjøringsfirmaet i stand til å møte utfordringene ved den digitale forandringen innen trykkeribransjen. Økende krav til ytelsen av produkter, service og levering av individuelle kundeløsninger står i fokus for videreutviklingen av selskapet.

Publisert av: