Samarbeidsavtale mellom Konica Minolta og KNIF

(t.v) IT-rådgiver Jofred Nesje (KNIF) og Salgssjef Thomas Kristiansen (Konica Minolta)

Konica Minolta Business Solutions Norway AS har sendt ut en pressemelding i anledning at de har inngått ny samarbeidsavtale med KNIF, som står for Kristen-Norges Innkjøpsfellesskap.

KNIF og Konica Minolta har tidligere samarbeidet godt sammen, og etter noen år uten en formell avtale, har samarbeidet igjen blitt formalisert, heter det i meldingen. Avtalen løper i første omgang ut 2018 med mulighet for forlengelse. Konica Minolta er svært godt fornøyd med avtalen, og ser frem til å tilby sine produkter og tjenester til KNIFs medlemmer.

– Som en landsdekkende leverandør med egen serviceorganisasjon og prisbelønte produkter er jeg sikker på at vi ikke bare kan tilby KNIFs medlemsbedrifter gode betingelser i avtalen, men også gode løsninger i form av problemfri drift, og et bredt utvalg av programvare og tjenester, sier Salgssjef Storkunde Oslo i Konica Minolta, Thomas Kristiansen.

– Mange av våre medlemmer har etterspurt en avtale med Konica Minolta, og vi er svært godt fornøyd med at den nå er på plass. Avtalen komplementerer de andre avtalene innen kategorien, og sørger for at vi står enda sterkere innen IT-relaterte avtaler generelt, og kopi, print og dokumentbehandling spesielt, sier forhandlingssjef i KNIF Innkjøp, Kåre Hegle.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *