Canon lanserer imagePROGRAF TX-serie

PUBLISERT: 11 september 2017
OPPDATERT: 11 september
Canon lanserer imagePROGRAF TX-serie myntet på markedene for avansert CAD og enklere LED-plottere.

Canon lanserer imagePROGRAF TX-serie myntet på markedene for avansert CAD og enklere LED-plottere

Canon benytter valgdagen til å lansere en helt ny serie med blekkbaserte storformatskrivere – imagePROGRAF TX-2000, TX-3000 og TX-4000, som finnes i 24, 36 og 44 tommer. Selskapet skriver at de nye enhetene kan skilte med produktivitet, brukervennlighet og sikkerhet i tillegg til flott utskriftskvalitet og lave driftskostnader, noe som gjør dem velegnet både i markedet for blekkbasert avansert CAD og markedet for enklere LED-plottere. Serien inneholder også en multifunksjons-løsning med rask skanning og nyutviklet LUCIA TD-pigmentblekk. Skriverne i den nye imagePROGRAF TX-serien er utstyrt med oppdaterte kjerneteknologier, som blant annet blekksystemet, skriverhodet og den mekaniske plattformen. Skriverne er utmerkede valg for kunder som er på jakt etter høy produksjon av høykvalitets fargeutskrifter, til konkurransedyktige hastigheter.

Suveren utskriftskvalitet på hvert eneste ark
Det nylig utviklede LUCIA TD-blekket gir fine linjer, skarp tekst og klare farger, noe som gjør det ideelt til utskrift av presise CAD-tegninger og plakater. Blekket er spesialutviklet med værbestandige egenskaper, inkludert motstandsdyktighet mot vann. Dette betyr at blekket er egnet til tegninger som brukes utendørs på anleggs- og byggeplasser, tåler langvarig lagring og kan brukes til utendørsplakater. Blekket gir førsteklasses fargegjengivelse selv på vanlig papir, og overgår kriteriene for plakatkvalitet både på bestrøket og ubestrøket papir.

-Utskriftsbransjen er i stadig endring, og Canon ønsker å ligge i forkant for å kunne imøtekomme kundenes endrede behov. Der CAD-tegninger tidligere ble skrevet ut på LED-plottere i utskriftssentre, krever mange kontorer og byggeplasser i dag egne blekkskrivere, slik at de kan skrive ut tegninger ved behov. Derfor har vi utviklet en serie blekkskrivere med høy ytelse og høy hastighet som er egnet til å erstatte enklere LED-plottere, og kan skilte med en rekke andre fordeler som fargeutskrift, lav eierskapskostnad samt enestående kvalitet og skarphet, sier Hiroaki Shirakawa, LFP Product Management Manager.

Produktivitet på et helt nytt nivå
Alle modellene i imagePROGRAF TX-serien, inkludert modellen på 36 tommer, kan utvides med to ruller. Systemet med to ruller som ekstrautstyr gir deg mulighet til å skrive ut store volumer fra to ruller med samme papirtype, eller enkelt veksle mellom to medietyper for å dekke ulike utskriftsbehov. imagePROGRAF TX-serien støtter ruller med diameter på opptil 170 mm, og den nedre enheten er utstyrt med et multifunksjonelt rullsystem som gir deg fordelen av kontinuerlig utskrift og mulighet til å få ferdige utskrifter på rull. En ny bunkesorterer med høy kapasitet har plass til opptil 100 A0-ark og kan enkelt foldes opp for å spare plass når den ikke er i bruk.

imagePROGRAF TX-serien

Den nye serien inkluderer en MFP løsning som er utstyrt med Colortrac skanner. Skanneren er integrert med printeren både i design og funksjonalitet. Den kommer med en 15,6-tommer touch skjerm som sammen med SmartWorks MFP øker produktiviteten med flere personaliserte innstilliger. Multifunksjonaliteten gjør det enkelt å integrere skriveren i arbeidsflytene på kontoret, uavhengig av utskriftsmiljø, mens enkel rullinnlasting, berøringspanel i farger og utskrift direkte fra USB-minnepinner, bidrar til optimal brukervennlighet.

Avansert og sikker utskrift
Med en kraftig og rask L-COA PRO bildeprosessor behandles selv dataintense HP-GL/2-filer som detaljerte elektrotegninger, raskt og effektivt. Videre er det lagt til diskkryptering, låsing av protokoll og sikker dataoverføring som gjør enhetene i imagePROGRAF TX-serien til noen av de mest robuste på markedet – med funksjoner som SNMPv3 og IPSec-støtte som hindrer lekkasjer og innbrudd.

-Den nye produktserien har avanserte funksjoner egnet for høyere produksjonsvolumer, og en kompakt størrelse som passer de fleste kontorer. imagePROGRAF TX-serien byr på utmerket balanse mellom utskriftskvalitet, hastighet og produktivitet, samt andre forbedringer som økt sikkerhet. Rask utskrift, høy presisjon, brukervennlighet og støtte for CAD-systemer er grunnleggende krav fra både brukere av avanserte blekkskrivere og enklere LED-plottere. Vi ser frem til å lansere den nye produktserien i år, sier Hiroaki Shirakawa, LFP Product Management Manager hos Canon Europa.

imagePROGRAF TX-serien vil være tilgjengelig fra tidlig desember 2017.

Artikkelen er skrevet på grunnlag av en pressemelding fra Canon i forbindelse med lanseringen av printerserien.

Les videre

100 Revoria Press PC1120 installert i Europa

Fujifilm har nå gjort den hundrede installasjonen av flaggskipet Revoria Press PC1120-modellen i Europa. Tonerpressen har vunnet flere priser opp gjennom årene.
Gibon7-768x512-1

HP lanserer fire nye digitalpresser

HP annonserte like før påske lansering av fire nye digitalpresser, HP Indigo 120K, Indigo 18K, Indigo 7K Secure og Indigo V2 for det kommersielle markedet.
hp123

Xeikons Lion tar digitaltrykket videre

Xeikon har lansert Lion LX3000, en ny digital etikettpresse med et nytt kontrollsystem som gir høy produktivitet og etikettkvalitet med god ytelse.
Xeikonz

DTG-printer lanseres for myke trykk på sportstøy

Ricoh ønsker å fylle et hull i markedet med sin nye DTG-skriver for polyestertrykk.
rioch-dtg

Siste nytt

Har Drupa svarene på bransjens utfordringer?

Etter åtte års pause kan vi igjen ta turen til Drupa for å se hva leverandørene mener vi trenger.
drupa24_12

Fem måter KI transformerer trykkproduksjon på

KI vil endre grafisk trykkproduksjon. Sander Sondaal, Director of Commercial Print Sales hos Ricoh Graphic Communications, lister opp fem måter det vil skje på.
FotoJet-52

Elitron er på plass hos NIZE equipment

Etter 14 dager med installasjon og intensiv opplæring er NIZE-equipment klart til å vise frem det siste tilskuddet til deres produktportefølje. Det er det italienske high-end skjære- og fresebordet Elitron Kombo SDC+ i formatet 320 x 210 cm de har montert i sitt demosenter i Odder i Danmark.
nize_elitron_02-1

100 Revoria Press PC1120 installert i Europa

Fujifilm har nå gjort den hundrede installasjonen av flaggskipet Revoria Press PC1120-modellen i Europa. Tonerpressen har vunnet flere priser opp gjennom årene.
Gibon7-768x512-1