Suksess for Sign, Print & Pack

Som kjent vil vår messe i Norge fra neste år gå under navnet Sign, Print & Pack. Nå har den første messen med dette navnet gått av stabelen i Odense, Danmark. Messegeneral Lis Lykke er meget fornøyd med arrangementet, som lokket til seg omlag 1800 besøkende på Odense Congress Center onsdag og torsdag i forrige uke.

– Vi er riktig godt tilfredse med fremmøtet, og reaksjonen fra utstillerne har vært usedvanlig god, sier Lis Lykke. – De fremhever den positive stemningen og at alle utstillerne hadde gjort så mye ut av sine stands. Og så fremhever de at de besøkende har vært målrettede. Der har også vært en del salg i løpet av de to dagene, for eksempel vet jeg at Neopost har solgt ti maskiner, hvilket er helt usedvanlig mange.

Her er en liten videofilm fra messen i Danmark:

Sign, Print & Pack Norge arrangeres 19.-20. september 2018 på X Meeting Point (tidl. Exporama) på Hellerudsletta utenfor Oslo.

 

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *